Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

UVJETI KUPNJE

Plaćanje uplatnicom ili internet bankarstvom

Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili internet bankarstvom, naručene usluge biti će aktivirane na Crozilla.com nakon što sredstva budu vidljiva na našem računu.
Za bržu objavu oglasa možete poslati kopiju uplatnice na financije@digitalniklik.hr ili faksom na +385 (0)1 7888 355. Napominjemo da izvan radnog vremena, te subotom i nedjeljom ne provjeravamo uplate.
Prilikom plaćanja virmanom ili općom uplatnicom molimo obavezno upišite Vama dodijeljen poziv na broj u polje “Poziv na broj primatelja” - Crozilla.com Vam bez toga ne jamči ispravnu transakciju i objavu Vašeg oglasa na svojim stranicama.
U polje "Model" upišite 00 ili ostavite prazno.

Online plaćanje

Ukoliko plaćate online pomoću kreditne ili debitne kartice, naručena će se usluga aktivirati odmah nakon autorizacije kartice.
Prilikom online postupka plaćanja molimo Vas da izaberete način plaćanja naručene usluge:

Izjava o sigurnosti

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla)

Izjava o privatnosti

Digitalni klik d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Digitalni klik d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Uvjeti isporuke

Ukoliko plaćate online pomoću kreditne kartice, Vaš će se oglas objaviti odmah nakon autorizacije kartice. Ako plaćate putem uplatnice ili internet bankarstvom, Vaš će se oglas objaviti nakon što sredstva budu vidljiva na računu.
Za bržu objavu oglasa možete poslati kopiju uplatnice na financije@digitalniklik.hr ili faksom na +385 (0)1 7888 355
Napominjemo da van radnog vremena te subotom i nedjeljom ne provjeravamo uplate.

Uvjet povrata i reklamacije

Ukoliko je usluga oglašavanja plaćena općom uplatnicom, otkazivanje naručene usluge te povrat novca su mogući isključivo do trenutka aktivacije oglasa, odnosno do početka korištenja usluge oglašavanja. Kada je usluga oglašavanja plaćena putem kreditne ili debitne kartice, usluga se može otkazati isključivo u roku 24 sata od trenutka naplate. Ukoliko korisnik zbog bilo kojeg razloga u razdoblju trajanja oglasa mora ukloniti oglas, on ga može samostalno deaktivirati ili izbrisati u svom korisničkom računu oglasnika Crozilla.com.

Izjava o konverziji (conversion statement)

Sva plaćanja karticama bit će provedena u hrvatskim kunama. Ako ste izabrali neku drugu valutu (euro ili američki dolar), iznos za koji će se teretiti Vaša kartica preračunat je iz hrvatskih kuna u odabranu valutu prema tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom plaćanja navedeni iznos preračunava se u lokalnu valutu prema tečaju Vaše banke ili kartičarske kuće. Kao rezultat takvih konverzija, moguća su manja odstupanja naplaćenog iznosa od iznosa prikazanog u našoj web trgovini.
All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Općeniti uvjeti poslovanja

Uvjete poslovanja pronađite na stranici Pravila i uvjeti.

Digitalni klik d.o.o.
Ulica Pere Budmanija 1
10000 Zagreb

Tel: 01/7888 350
Fax: 01/7888 355
Email: helpdesk@crozilla.com