Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
croati4you-426
Crozilla ID:
000-992-008
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
1.600.000 €
Površina:
1760 m2

Opis nekretnine

Ovaj objekt se prodaje kao investicija za rekonstrukciju hotela smještenog prvi red do mora u centru Šibenika.Prodaje se kao 100% udio u tvrtki koja posjeduje nekretninu i zemlju.


OPĆI TEHNIČKI OPIS INVESTICIJSKOG PROJEKTA


Objekt je definiran kao hotel i uredski prostor u Šibeniku, koji se nalazi u zoni razvitka mješovite namjene.Prvi kat namijenjen kao ured ili maloprodajni prostor, s posebnim ulazom u dizalo i odvojenom tehničkom sobom hotela.Drugi do četvrti kat predviđeni su kao hotel s 4 zvjezdice s ulazom u hotel na drugom katu, a sve spavaće sobe protežu se kroz drugi, treći i četvrti kat.Peti kat namijenjen je hotelskom baru.Budući da se nekretnin nalazi u zoni mješovite namjene, projekt uključuje izgradnju hotelske zone i uredskog (poslovnog) prostora na zemljištu od 440 četvornih metara.Omjer trenutne građe iznosi 100%, kig = 1.


Maksimalna visina strukture je 15,26 m. Od temeljne crte u donjem dijelu.


Objekt ima natkrivenu terasu.


Broj katova 1 + 4.


Projekt predviđa rekonstrukciju i dovršenje postojećeg objekta. U izgrađenom dijelu mješovite namjene održavaju se postojeća pravila za izgradnju na parceli u odnosu na granice zemljišta i faktor zgrada. Postojeća građevina ostaje u istom obliku, u njegovim dimenzijama (osim završetka podova), prilagođava se cjelokupnom konceptu hotela, a dva kata koji će biti završeni bit će u modernom stilu prilagođavajući se dijelu zaštićene arhitekture grada.


Postojeća zgrada zauzima cijelo zemljište. Glavna fasada i ulaz u uredski / poslovni prostor nalaze se u sjeverozapadnom dijelu zgrade, a glavni ulaz u hotel je u jugoistočnom dijelu.Detaljan opis svrhe zgrade je uredski / maloprodajni prostor i hotel s 4 zvjezdice.


U prizemlju se nalazi jedan ulaz u hotel i uredski ili poslovni prostor koji se može prodati ili unajmiti (275 m2). Na južnoj strani nalazi se dodatni ulaz u hotel za zaposlenike i osoblje, osoblje i spremište.


Glavni ulaz u hotel nalazi se u jugoistočnom dijelu zgrade iza zajedničkog dvorišta s glazbenom školom.Ulaz na recepciju ima hodnik i odmorište. U hodniku se nalai dizalo. S istog prostora na lijevoj strani dvorane trebao bi biti ormar, kupaonice, tehničke prostorije i kuhinja. Također na prvom katu nalaze se dodatne tehničke prostorije hotela sa jugozapadne strane.


Treći i četvrti kat funkcionalno su isti, svaki kat ima 10 soba, dva spremišta i dodatne pomoćne prostore. Dodatni prostori: ured na drugom katu, ormar i soba za osoblje na trećem katu.


Broj soba: 24 dvokrevetne sobe, 2 jednokrevetne sobe i 3 apartmana (s kuhinjom).Posljednji kat ima natkrivenu i otvorenu terasu. Dizalo, bar i dvije tehničke prostorije, kao i zatvorena tehnička prostorija za klimatizaciju.POVRŠINA: 440,00 m²


IZGRADNJA (u izgradnji) 440,00m2


BRUTO VELIČINA:


1. KAT: 440,00 x 1 = 440,00 m2


2. KAT: 440,00 x 1 = 440,00 m2


3. KAT: 410,76 x 1 = 410,76 m2


4. KAT: 398,10 x 1 = 398,10 m2Cijena je 1 500 000 eura.