Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1179-1
Crozilla ID:
000-991-489
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
26.000 €
Cijena/m2:
456 €
Sobe:
3
Zemljište:
1518 m2
Broj kupaonica:
1
Godina izgradnje:
1975

Opis nekretnine

Prodaje se samostojeća prizemnica za adaptaciju na građevinskoj parceli od ukupno 1518 m².
Kuća je odmaknuta od ceste, na lijepom je položaju, a sastoji se od podruma, prizemlja i tavana.
U dvorištu se nalazi pomoćni gospodarski objekat/garaža koji je potrebno legalizirati.
Kuća je dimenzija 10 m X 4,5 m, a sastoji se od podrumske prostorije, hodnika, dvije sobe, kuhinje i kupaonice u prizemlju.
Ima priključenu struju i telefon, gradski vodovod je na parceli, ima vlastiti bunar, plin je na cesti, grijanje je klasično na drva.
Vlasnička dokumentacija je uredna.
Šulinec, naselje u sklopu grada Sveti Ivan Zelina. Mirno obiteljsko naselje u prirodnoj oazi, okruženje čine obiteljka gospodarstva.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Agent:Ana Jelečević098 1761 254ana.jelecevic@domekspert.hrAgencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu.Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji 

TIP NEKRETNINE: Samostojeća kuća
DODATNE POVRŠINE: Garaža,Parking,Podrum,Terasa,Vrt
GODINA IZGRADNJE: 1975
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Struja,Telefonska instalacija
DOZVOLE: građevinska, lokacijska

DOM EKSPERT d.o.o.