Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-670-N5291
Crozilla ID:
000-983-574
Vrsta oglasa:
Stanovi najam
Cijena:
700 €
Cijena/m2:
6,86 €
Stambena površina:
102 m2
Sobe:
3
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
2
Kat:
4

Opis nekretnine

Nadomak samog centra Rijeke, na Potoku, iznajmljujemo raskošan i impresivan stan. Stan se nalazi na četvrtom katu uređene zgrade, značajne
arhitektonske vrijednosti s početka 20. stoljeća.
Stan se sastoji se od velikog salona s blagovaonicom, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, posebnog toaleta, hodnika i
pripadajućih prostorija. U cijelosti je adaptiran krajem 2012.godine, a u skladu s izvornim interijerom, unutarnji dizajn stana omogućava
praktičan svakodnevni život. Nova kuhinja opremljena je uređajima vrhunske kvalitete, a kupaonica modernom opremom i elementima.
Veličina i visina prostorija, namještaj te ugrađeni materijali daju stanu gospodski karakter, a južna orijentacija topao i relaksirajući ugođaj.
Izvrsna pozicija u mirnoj ulici uz mogućnost parkiranja, te blizina svih bitnih sadržaja, čine ovu nekretninu priliku i rijetkost na tržištu.

ID KOD AGENCIJE: 670-N5291

Predrag Di Lenardo - Zamlić
Voditelj agencije - Licencirani agent
Mob: +385 92 28 46 230
Tel: +385 51 277 401
E-mail: predrag@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Specijalna ponuda do 30.11.2020.!

Kupcima naših nekretnina poklanjamo policu osiguranja imovine na prvi rizik.

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Vrsta grijanja
centralno grijanje
Oprema
kuhinja