PRIJAVA
Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine Prijava

Građevinsko zemljište, prvi red do mora, južna strana Čiova

CIJENA
600.000 €
~ 4.463.655 kn
CIJENA/m2
750 €
 
POVRŠINA
800 m2
 
BROJ SOBA
 

21220 Splitsko-dalmatinska : Trogir : Trogir
Prikaz na karti

Sažetak

Cijena
600.000 €
Cijena/m2
750 €
Površina
800 m2

Opis nekretnine

Prodaje se građevinsko zemljište smješteno u najljepšoj uvali na južnoj strani otoka Čiova. Zemljište se nalazi na iznimnoj lokaciji u prvom redu do mora i uživa neometani pogled na otvoreno more. Površina zemljišta iznosi 800m2 i posjeduje cjelokupnu infrastrukturu (pristupni put, voda, struja). Na parceli se nalazi legalizirani nedovršeni objekt površine 175 m2 na dvije etaže. Vlasništvo uredno.

Čiovo je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, povezan s gradom Trogirom pokretnim mostom, a administrativno podijeljen između Splita, Trogira i Okruga. Na ukupnoj površini otoka od 28,8 km2, smjestilo se nekoliko naselja: Okrug Donji, Okrug Gornji, Arbanija, Slatine, Žedno, Čiovo.
Otok je poznat po svojoj sredozemnoj klimi, bogatoj vegetaciji, arhipelagu malih slikovitih otočića, zaljevima i plažama.
Kako je Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima čine vaš odmor nezaboravnim. Smješten u srcu Dalmacije, Čiovo je idealno polazište za istraživanje naslijeđa i ljepote Dalmacije.

TIP NEKRETNINE: građevinsko
INFRASTRUKTURA: Struja,Voda
DODATNO: Pogled na more

Karta

Šimić dom d.o.o.

Bihaćka 2A/III, 21000 Split

Licencirana agencija za nekretnine

Provjeri u registru posrednika