PRIJAVA
Crozilla.com Prijava
Najveći specijalizirani oglasnik za nekretnine
Predaj oglas

500 m2 građ. zemljišta s pogledom na more i građ. dosvolu

, 52216 Istarska : Vodnjan : Galižana
CIJENA
53.000 €
~ 397.788 kn
CIJENA/m2
106 €
 
POVRŠINA
500 m2
 
BROJ SOBA
 
Crozilla ID: 000-919-389
Interni broj: BLIGAL17D

Sažetak

Cijena
53.000 €
Cijena/m2
106 EUR
Površina
500 m2
Provizija:
3,75%

Opis nekretnine

Ako tražite lijep zemljište za izgradnju kuću za odmor u blizini mora s pogledom na more, ovdje je prilika za izgradnju odmah!
Zemljište se nalazi na rubu mjesta Galižana, samo 3 km od Vodnjana i 5 km od mora u blizini Fažane i Pule. Galižana je povezana javnim prijevozom (autobusom i vlakom) s Pulom. Automobilom traje manje od 10 minuta do starog grada Pule, do trgovačkih centara i lijepih restorana i lijepih plaža u Fažani, ulaza u Nacionalni Park Briuni. Galižana je idilično povijesno mjesto okruženo maslinicima. Ima mnogo označenih biciklističkih staza.
Građevinsko zemljište se nalazi uz malu ulicu i gleda na veliki maslinik i puno zelenih površina s Fažanom koja je vidljiva u daljini. Od prizemlja, a još više od budućeg prvog kata, pruža se lijep pogled na more i otoke Nacionalnog Parka Brijuni.
Odmah možete početi graditi. U ponudi se nalazi i građevinska dozvola za samostojeću kuću za odmor s 3 spavaće sobe s bazenom! Građevinska dozvola može se i dalje mijenjati tako da odgovara različitim postavkama.
Pored ove parcele slična kuća za odmor s bazenom se bliži završetku (vidi sliku). Izgrađen je kao rješenje ključ u ruke od strane lokalnog graditelja koji je također mogao graditi ovu kuću. On je sadašnji vlasnik zemljišta i dobio je i građevinsku dozvolu.

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list, građevinska dozvola
Infrastruktura
ne postoji
Namjena
S - stambena

Karta