Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dogma-XML-4002-42631
Crozilla ID:
000-898-448
Vrsta oglasa:
Lokali
Cijena:
na upit
Cijena/m2:
Površina:
392 m2
Sobe:
4
Godina izgradnje:
2013

Energetski certifikat: A+

Opis nekretnine

Makro lokacija:
Poslovni prostor smješten je na području grada Rovinja koji sa svojih 14.500 stanovnika predstavlja jedno od važnijih središta u Istarskoj županiji i jedno od najpoznatijih turističkih odredišta na Jadranu. Smješten je na važnom geoprometnom položaju tik uz Istarski ipsilon koji je regionalna poveznica svih važnijih županijskih središta, i jedna od važnijih međunarodnih poveznica južne i zapadne Europe sa Hrvatskom. Grad Rovinj osim razvijenog cestovnog prometa ima i razvijen brodski promet koji svakodnevno povezuje gradove Sjeverne Italije sa Hrvatskom. Uspostava niskotarifnih linija u okviru djelovanja Zračne luke Pula, Trst i Rijeka dodatno otvara ovo područje prema Europi i svijetu.
Posjećenost tokom turističke sezone je zavidna te grad već nekoliko godina u kontinuitetu broji preko 30.000 turista u glavnoj sezoni od čega veliki broj u privatnim smještajnim jedinicama i kampovima. Ako se ovom broju dodaju i turisti koji borave u dijelu Istre koji gravitira prema Rovinju, a smješteni su u kampovima i kućama za odmor, onda je očita potreba za potrošnom robom dio koje trenutno nude supermarketi kao što su Konzum, Plodine i Lidl.

Mikro lokacija:
Predmetna nekretnina nalazi se u frekventnom dijelu Rovinja, na ulazu u gradsko središte. Prema GUP-u grada Rovinja predmetna nekretnina nalazi se u obuhvatu DPU-a dijela gospodarske zone poslovne namjene, pretežno poslovno-uslužne namjene, oznaka K1. Nekretnina ima odličan pristup i priključke električne energije, vode, kanalizacije i telefona a u neposrednoj blizini nalaze se instalacije plina.

Postojeće stanje nekretnine:
Postojeći obrt predstavlja 392 m² jednoetažne građevine s 22 parkirna mjesta na građevinskoj čestici od 1568 m². Starost nekretnine 4 godine, odlično održavana sa nekoliko prostorija različite namjene. Visina 4.75 m.
Projektna dokumentacija kompletna i uredna, od građevinske do uporabne dozvole i energetskog certifikata A+. Jedan vlasnik.
Obrt u funkciji s velikim brojem klijenata s područja Rovinj i šire.
U ponudu može ući i prodaja obrta zajedno s nekretninom.

Potencijal nekretnine:
U skladu sa DPU zone moguće je proširenje objekta do maksimalno 882 m² tlocrtno i visine 12 m. Ukupan broj etaža 5, nadzemne četiri i jedna podzemna. Potreban broj parkirnih mjesta 20 na 1000 m².

Za detaljne informacije i projektnu dokumentaciju kontakt Selma Bašić, Rovinj, 00385 989658170

ID KOD AGENCIJE: 1183

Selma Bašić - Rovinj
Agent s licencom
Mob: 098/965-8170
Tel: 052/639-276
E-mail: selma.basic@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com
ENERGETSKI RAZRED: A+

Dodatne informacije

Dodaci
skladišni prostor, skladišni prostor
Vrsta objekta
izložbeni prostor, hala, skladišni prostor, izložbeni prostor, prodajni prostor
Izvor grijanja
struja