Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Crozilla ID:
000-880-007
Vrsta oglasa:
Skladišta / Proizvodnja
Cijena:
260.000 €
Cijena/m2:
170 €
Površina:
1533 m2
Godina izgradnje:
1993
Provizija:
2%

Opis nekretnine

Opširnije:

Dugo Selo-Vel. Ostrna, cca 8 km, prema izlazu na auto cestu-Rugvica, na parceli od 4114 m2, prodaje se stambeno-gospodarsko imanje, koje se sastoji od postojećih stambenih i poslovnih objekata koji su u funkciji i to:
– stambeno poslovni objekat-cvjećarna površine 248,50 m2, katnosti, podrum, prizemlje i kat.
– samostojeća zgrada – proizvodne namjene (1), trenutno se koristi za proizvodnju predmeta od plastičnih masa-lampiona, a postoji mogućnost korištenja i za proizvodnju drugih namjena, površine 748,30 m2, a sastoji se od prizemlja-proizvodni prostor, ured, čajna kuhinja i sanitarni čvor, te kata koji se koristi za skladišni prostor. Objekat je izrađen od pocinčanog lima sa sendvić panelom širine 5 cm, isti se zagrijava centralnim grijanjem na plin.
– samostojeća zgrada – proizvodne namjene (2), trenutno se koristi za proizvodnju predmeta od plastičnih masa-lampiona kao i njihovo punjenje, na površini od 460,48 m2, koja se sastoji od prizemlja-proizvodnog prostora za punjenje lampiona i kata za spremište. Objekat je izgrađen od čvrstog materijala-blok opeke.
– slobodnostojeća zgrada – poljoprivredne namjene, površine 75,23 m2, koja se sastoji od prizemlja i kata.
Predmetne nekretnine su izgrađene na valikoj parceli sa uređenim parkirnim prostorom, jednim dijelom dvorište je uređeno za stambeni prostor s okućnicom, dječijim igralištem, vrtom i voćnjakom. Prilaz objektu je sa glavne ulice sa širokim kolnim ulazom za kamione i druga vozila. Vlasništvo uredno, 1/1.

Dodatne informacije

Stanje nekretnine
uredno
Vrsta objekta
hala, radionica, industrijska dvorana, skladišni prostor, ostalo
Oprema
parking