Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-330-Z1090
Crozilla ID:
000-876-141
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Površina:
1593 m2

Opis nekretnine

Liganj, građevinsko zemljište u zaleđu Lovrana na vrlo lijepoj i idiličnoj lokaciji sa fascinantnim panoramskim pogledom, koje je u naravi livada i šuma lovranskog maruna. Pravilnog je oblika i lagano nakošen.
Projekt i rješenje o uvjetima građenja za obiteljsku villu katnicu. Neposredna blizina vodovoda, struje, asfaltirana prilazna cesta. Samo nekoliko minuta vožnje do mora!!!

ID KOD AGENCIJE: 330-Z1090

Dušica Opatijanekretnine
Prodajni predstavnik
Mob: +385(0)92 15 80 142
Tel: +385(0)51 27 74 01
E-mail: dusica@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list
Infrastruktura
struja, voda, kanalizacija