Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-5124-Z1221
Crozilla ID:
000-874-350
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena/m2:
82 €

Opis nekretnine

Prodaje se veći komad zemljišta u industrijskoj zoni u Zaprešiću uz zaobilaznicu prema Zagrebu (blizina, Kauflanda, ZG pivovare i mnogih drugih tvrtki), na samom ulazu u Zaprešić, neposredno uz autocestu ZG-Macelj. Tim je područjem ogroman protok turista tijekom cijele godine, naročito ljeti, te je poželjno za izgradnju popratnih sadržaja, npr. uslužne djelatnosti poput benzinske crpke, ugostoteljskih objekata, odmorišta i sl.

Moguća zamjena za kuću ili apartman na moru.

ID KOD AGENCIJE: 5124-Z1221

Predrag Dilenardo - Zamlić Rine
Voditelj agencije - Licencirani agent
Mob: +385(0)92 28 46 230
Tel: +385(0)51 33 20 30
E-mail: predrag@rijekanekretnine.eu
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list