Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Crozilla ID:
000-849-079
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Stambena površina:
169,22 m2
Sobe:
5
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
4
Dostupno od:
15.03.2017
Godina izgradnje:
1997

Energetski certifikat: C

Opis nekretnine

TROETAŽNI STAN 169,22 m2 U REZIDENCIJALNOM ZELENOM POJASU U BLIZINI CENTRA GRADA

U zgradi sa 7 stanova, smješten na gornje tri etaže prodaje se komforni stan povrsine 169,22 m2, peterosobni (sa mogučnošću povećanja broja soba za jednu normalne i dvije manje veličine), sa dvije kupaonice i zasebnim wc-om. Sve etaže su opremljene balkonima / terasama. Mirnoća i otvorenost terasa prema šumi osiguravaju ljeti i zimi prozračnost i svježinu.

Prilazna ulica prolazi kroz park šumu i nije otvorena na svom kraju, tako da je promet malen , samo za dolazak / odlazak stanara.

Posebnost je položaj kuće na rubu šume parka Kraljevec - Zelengaj, prema kojoj su usmjerene terase i prozori, tako da nema smetnji prometa ni pogleda na susjedne kuće. Praktično sa terasa koje su par metara od prvih grana stabala otvara se pogled na šumu Zelengaj, Medvednicu i nebo u svoj širini horizonta. Stan je izrazito svijetao jer su sve prostorije opremljene balkonima / terasama, uključujući i kupaonicu na drugoj etaži. Veliki prostori omogućuju povećanje broja soba i raznolik raspored interijera.


OPIS PROSTORA

DONJA ETAŽA – BORAVIŠNI DIO (ukupno 66,33 m2)
Sastoji se od ulaznog trijema, hodnika, kuhinje sa balkonom, dnevne sobe sa blagovaonom (37 m2) kaminom i balkonom. Uz hodnik su smješteni wc, sprema sa kotlom za plinsko grijanje te ostava. Hrastove drvene stepenice vode do srednje i gornje etaže.

SREDNJA ETAŽA – SPAVAĆI DIO (ukupno 64,07 m2)
Stepenice vode do hodnika, velike spavaće sobe (27 m2) sa dva balkona, koja se može po potrebi podijeliti u dvije. Druga spavaća soba (12,4 m2) spojena je sa garderobom (4,4 m2),. Prostrana kupaonica sa jacuzzi kadom (9m2) ima izlaz na terasu.

GORNJA ETAŽA je zasebna cjelina (ukupno 38,82). Sastoji se od sobe(8 m2), druge sobe ili galerije (22 m2), kupaonice s tuš kabinom te panoramske terase (19,6 m2) koju i za najtoplijih ljetnih večeri hladi povjetarac sa Medvednice.

Oprema

RASPORED I POVRŠINE BALKONA I TERASA (efektivni)

Kuhinja 7,20 m2 balkon
Dnevna soba 5,20 m2 balkon
Spavaća velika 2x1,20 m2 balkon
Spavaća i kupaonica 3,45 m2 balkon
Gornja etaža 12,49 m2 terasa panoramska


Tijekom 2015/2016 godine izvršene su temeljite konstrukcijske sanacije svih vanjskih balkona / terasa, dijela krova, dijela ulične fasade i ulaznog stepeništa.

Lokacija nekretnine

Položaj zgrade omogućuje dobru prometnu povezanost preko Cmroka do Tuškanca, Gornjeg grada i Britanskog trga prema centru grada gdje se stiže za 7 – 8 minuta automobilom. Postoji i direktna autobusna linija do Britanskog trga – 4 stajališta.
Pošto je kuća u zelenoj rekreacionoj zoni Tuškanca, Kraljevca i Zelengaja, sa kućnog praga može se odlaziti u dugotrajne šetnje šumskim stazama. Najčešći zvukovi koji se čuju danju i noću su glasanje mnogobrojnih ptica pjevica i ostalih šumskih vrsta.
Stan pruža komforno stanovanje, maksimalnu iskoristivost i udobnost sa pogledom u zelenilo i mirnoću.

Ostalo

Ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za one koji traže bijeg od gradske vreve te istovremeno i blizinu središta grada te svih ostalih potrebnih sadržaja.

KONTAKT


Damir Bezinović
M +385 91 3391 271
email dbezinov@gmail.com

Dodatne informacije

Namještaj
nenamješteno
Mogućnost zamjene
da
Garaža/parking
parkirališno mjesto
Izvor grijanja
plin
Vrsta grijanja
etažno grijanje, centralno grijanje
Novogradnja / Starogradnja
starogradnja
Lokacija
stambena zgrada
Orijentacija
sjever, zapad, istok
Oprema
klima uređaj, tuš, balkon, jacuzzi, terasa, spremište
Dokumentacija / Dozvole
uporabna dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list
Stanje nekretnine
uredno
Kvaliteta opreme
luksuzno
Gospodin Damir Bezinović