Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dogma-XML-4002-41895
Crozilla ID:
000-845-916
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
355.000 €
Cijena/m2:
23 €

Opis nekretnine

Ravna, pravokutna parcela na rubu sela samo 6 km od Bala i 14 km od mora!

Nekretnina predstavlja kompleks izuzetno atraktivnog zemljišta koje se sastoji od pet međusobno povezanih parcela. 1/3 čini građevinsko zemljište stambene namjene a ostatak, u nastavku, poljoprivredno.
Pogodno za investicijski projekat izgradnje nekoliko kuća za odmor gdje bi poljoprivredno zemljište činilo dio velike okućnice.
Dobar pristupni put do parcele, struja i voda u blizini, pogled otvoren na okolne vinograde, livade i brežuljke, kraj urbanog dijela mjesta.

Samo mjesto ima izuzetno dobro razvijenu ponudu turističkog smještaja od apartmana do luksuznih kuća za odmor. Administrativno pripada općini Bale koja je vodeća u Istri po pitanju kvalitete prostornih i urbanističkih planova. Bale su kao atrakcija i turistička destinacija u stalnom usponu zahvaljujući dugoročnim strateškim planovima za razvoj općine te prisutnosti proaktivnih poduzeća kao što je MON PERIN te kvalitetne ponude kao što je hotel/restoran La Grisa.

Postoji i mogućnost kupovine pojedinih parcela odvojeno.

Odlična lokacija i pozicija, blizina mora, otvoren pogled, praktičan oblik, proaktivna općina, turistički razvijeno mjesto smješteno između dva bisera unutrašnjosti zapadne Istre, Bala i Svetvinčente!

Za detaljne informacije Selma Bašić, ROVINJ, 00385 989658170

ID KOD AGENCIJE: 7138

Selma Bašić - Rovinj
Agent s licencom
Mob: 098/965-8170
Tel: 052/639-276
E-mail: selma.basic@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com

Dodatne informacije

Infrastruktura
struja, voda
Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list