PRIJAVA
Crozilla.com Prijava
Najveći specijalizirani oglasnik za nekretnine
Predaj oglas

Luksuzni Hotel s panoramskim pogledom na More!

, 52221 Istarska : Labin (Rabac) : Labin (Rabac)
CIJENA
na upit
CIJENA/m2
 
POVRŠINA
2000 m2
 
BROJ SOBA
15
 
Crozilla ID: 000-826-358
Interni broj: Histria-141-1

Sažetak

Cijena
na upit
Cijena/m2
Površina
2000 m2
Sobe
15
Zemljište:
3500 m2
Broj kupaonica:
15
Godina izgradnje:
2004
Energetski certifikat: B

Opis nekretnine

Ovaj prekrasni Hotel je izrastao iz tišine, pod mirom maslina na zaštićenom djelu obronka nad Rabačkim zaljevom sa prekrasnim panoramskim pogledom na Kvarnerske otoke Cres, Lošinj i Unije. I baš taj pogled sa terasa njenih smještajnih jedinica može ispričati priču o hrani, vinu i maslinovom ulju, tartufima iz obližnjeg Čepićkog polja.... priču o jedinstvenom kvarnerskom škampu, o istarskoj povijesti, običajima, mirisima i bojama Mediterana.
Suites  4* Classic Suite — luksuzno opremljen Suite za dvije osobe sa odvojenim prostorom za dnevni boravak, uređaj za pravljenje kave, čaja, mini bar, tv sa satelitskim prijemnikom, besplatni wireles internet, telefonom sa direktnim vanjskim biranjem, sef, te terasom sa pogledom na more. Na sofi je moguće smjestiti još jednu osobu (ukupno 2 + 1 osoba)
5* Comfort Suite — luksuzan Suite sa jednom sapavaćom sobom, kupatilom, zasebnim WC-om, dnevnim boravkom sa tv –om sa satelitskim prijemnikom, besplatni wireles internetom, telefonom sa direktnim vanjskim biranjem, sef, odvojenim prostorom sa uređajem za pravljenje kave, čaja, mini bar te terasom sa pogledom na more. Na sofi je moguće smjestiti još dvije osobe (ukupno 2 + 2 osobe)
3* Family Suite —luksuzan Suite sa dvije spavaće sobe, dva kupatila, dnevnim boravkom sa TV-om sa satelitskim prijemnikom, besplatnim wirelesom, sef, telefon sa direktnim vanjskim biranje, odvojenim prostorom za pravljenje kave, čaja, mini bar te terasa sa pogledom na more. Na sofi je moguće smjestiti još 2 osobe (ukupno 4 + 2 osobe). Cijela nekretnina se lako može proširiti na 100 kreveta - sve unutar najzahtjevnijeg smještajnog standarda.

TIP NEKRETNINE: hotel
DODATNE POVRŠINE: Balkon,Blagovaona,Dnevni boravak,Galerija,Garaža,Garažno mjesto,Garderoba,Hodnik,Kuhinja,Kupaona,Loggia,Ostava,Parking,Podrum,Skladište,Spavaćih soba,Terasa,Toalet,Vrt,Zimski vrt
GODINA IZGRADNJE: 2004
INFRASTRUKTURA: ADSL,Aktivna telefonska linija,Grads

Karta