Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dogma-XML-4002-41490
Crozilla ID:
000-823-866
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
Cijena/m2:
9.615 €
Sobe:
4
Zemljište:
1550 m2
Broj kupaonica:
4
Broj spavaćih soba:
3
Godina izgradnje:
1976

Energetski certifikat: A+

Opis nekretnine

Pula je najveći grad Istarske županije, smješten na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu. Poput ostatka regije, poznata je po svojoj blagoj klimi, mirnome moru i netaknutoj prirodi.
Bježeći od grada i okrenuvši se moru, stanovnici obližnje Pule posljednjih su tridesetak godina u ovoj uvali podigli moderno naselje i obiteljske hotele i vile.
Tako je niknula i ova ljepotica na samom moru.
Villa se sastoji od tri spavaće sobe, tri kupaonice, prostranog dnevnog boravka, dvije kuhinje, blagovaonice i ostave. Iz dnevnog boravka je izlaz na terasu s prekrasnim pogledom na more. Centralno mjesto na lijepo uređenoj i ograđenoj okućnici zauzima bazen (40 m²) sa sunčalištem a blizu bazena je roštilj, vanjska kupaonica i vrtna garnitura za sjedenje. Postoji mogućnost proširenja tj. povećanja kvadrature ove vile gradnjom još dva kata + mansarda a za što postoji dozvola. U sklopu okućnice je osiguran parking za više vozila. Lokacija ove vile je jedinstvena na tržištu nekretnina.
Villa je kompletno namještena i kao takva se i prodaje. Kategorizirana je i u funkciji turističkog najma.
U nastavku parcele prema more nalazi se jedan poslovni prostor koji u naravi predstavlja kućicu od 30 m² i velika izbetonirana terasa od 240 m² uz samu plažu. Poslovni prostor ima riješenje za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Poslovni prostor nije do kraja završen a novi vlasnik po troškovniku bi trebao uložiti do cca 80000 Eura da se stavi u funkciju.

ID KOD AGENCIJE: 10426

Nataša Moslavac
Agent s licencom
Mob: 098/979-1016
Tel: 052/639-276
E-mail: natasa.moslavac@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com
ENERGETSKI RAZRED: A+

Dodatne informacije

Izvor grijanja
plin, struja
Oprema
bazen, terasa
Dokumentacija/dozvole
lokacijska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list, uporabna dozvola
Tip kuće
villa