Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-5101-H066
Crozilla ID:
000-795-508
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
761.700 €
Cijena/m2:
2.539 €
Površina:
300 m2
Sobe:
7
Broj kupaonica:
5

Energetski certifikat: D

Opis nekretnine

Prodaje se pansion u Gorskom kotaru na 800m nadmorske visine i 3 km udaljenosti od prometnog čvora Ravna Gora. Pored pansiona je uređeno sanjkalište za djecu i Snow Tubby staza. Zimi snijeg osigurava dijelom priroda, a dijelom top za zasnježivanje.
Podno sanjkališta smješten je pansion (drveni objekt) u čijem sklopu se nalazi pet komfornih soba sa kupaonama za iznajmljivanje (3 zvjezdice, klimatizirane i grijane centralnim grijanjem). Kuća nudi jednu jednokrevetnu sobu, tri trokrevetne i jednu obiteljsku sobu sa 4 ležaja. U sklopu objekta nalazi se restoran kapaciteta 44 sjedećih mjesta i veliki kamin. Kuhinja je opremljena vrhunskim standardom HACCP-a. Uređena staza za sanjkanje dužine je 140 m sa pokretnom trakom od 90m plus staza za snowtubbing dužine
120m. (Oprema nije uračunata u cijenu objekta)

Odlična destinacija za nadolazeće zimske radosti! VRIJEDI POGLEDATI !

ID KOD AGENCIJE: 5101-H066

Predrag Dilenardo - Zamlić Rine
Voditelj agencije - Licencirani agent
Mob: +385(0)92 28 46 230
Tel: +385(0)51 33 20 30
E-mail: predrag@rijekanekretnine.eu
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije
ENERGETSKI RAZRED: D

Dodatne informacije

Oprema
informatička mreža, klima uređaj, klima uređaj, informatička mreža
Izvor grijanja
struja
Vrsta grijanja
centralno grijanje, grijanje na kruta goriva