Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-540-5080
Crozilla ID:
000-768-575
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Stambena površina:
87 m2
Sobe:
2
Zemljište:
400 m2
Broj spavaćih soba:
1
Kat:
1
Godina izgradnje:
2016

Opis nekretnine

This project represents a new concept of luxury with emphasis placed on creating a comfortable, healthy, and energy efficient home - located in a lush green setting of a desirable villa quarter in Opatija. The newly emerging residential project consists of exclusive, south-facing flats, situated in a modern villa house with glass walls, underground parking and impressive swimming pool. The building will boast timeless architecture, lovely views of Kvarner Bay, and prime quality materials.

Offer on 22 spacious apartments in dispositions from 2 to 4 bedrooms , with interior areas ranging from 60 m2 to 169 sq.m. Four exclusive penthouses with a breath-taking Sea View.

Open sales!


ID KOD AGENCIJE: 540-5080

Predrag Dilenardo - Zamlić
Voditelj agencije
Mob: +385(0)92 28 46 230
Tel: +385(51) 277 401
E-mail: predrag@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Dokumentacija / Dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list
Tip stana
podrum
Izvor grijanja
struja
Garaža/parking
garaža
Novogradnja / Starogradnja
novogradnja
Oprema
klima uređaj, vrt, balkon, lift, protuprovalna vrata