Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
HOIFAZ161
Crozilla ID:
000-730-003
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
770.000 €
Površina:
433 m2
Sobe:
448
Ukupno katova:
4
Godina izgradnje:
2005
Provizija:
3,75%

Opis nekretnine

Ova nekretnina se nalazi u gornjem položaju za turizam! Samo 300 m od prekrasne plaže i cca. 500 m od starog grada Fažane. Mirno i vrlo omiljeno mjesto među turistima koji vole ovu romantičnu ribarsko mjesto preko puta Nacionalnog parka Bruini otocima.
Objekt je sagrađen u 2000. Zgrada ima preko 430 kvadratnih metara stambenog prostora na 3 etaže (plus 46 m² podruma). Osim toga, lijepi vrt sa travnjakom i palme je super za djecu igraju i opuštanje u večernjim satima. Također je dovoljno velika da dodate privatni bazen i bazen terasa.
U prizemlju (186 m²) je vanjska terasa i velika terasa u koji se spaja s vrtovima i kuhinjom. Ovaj kat je dizajniran da se koristi kao restoran. Sadašnji vlasnici su ga pretvoriti u veliki stan (130 m²) sa 2 spavaće sobe, kupaonice i velikog otvorenog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom. Na njezinom mjestu, restoran može primiti i više od 50 gostiju unutra i opet kao i mnogi na terasi i izvana. U ovom dijelu grada nalazi restoran je jako puno nedostaje i da će imati veliki potencijal!
Svaki od gornjih 2 kata nudi oko 100 kvadratnih metara i sastoji se od velikog hodnika, 4 spavaće sobe, 4 kupatila i 2 terase. Ove sobe se iznajmljuju i imaju turističku kategorizaciju 3 zvjezdice. Iz potkrovlja se vidi more u daljini. ROM-ovima lako može pretvoriti u apartmanima.
Nekretnina je u vrlo dobrom stanju. Postoji mnogo mogućih načina da se većina ovom objektu: mali hotel, B & B ili hostel će jednako biti potencijalno vrlo uspješni pothvati ovdje!
Ima centralno grijanje (nafta) i klima uređaj, što znači da je operacija turizam može se izvoditi tijekom cijele godine. Obilje parking postoji preko puta zgrade.

Dodatne informacije

Kvaliteta opreme
prosječno
Dokumentacija / dozvole
postoji, uporabna dozvola
Lokacija
kuća
Stanje nekretnine
uredno
Oprema po sobama
balkon/terasa, tuš, klima uređaj
Oprema
vrt, terasa, parkirna mjesta
Namještaj
namješteno
Pravna osoba