Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija-221
Crozilla ID:
000-726-539
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
650.000 €
Cijena/m2:
2.031 €
Sobe:
10
Zemljište:
1320 m2

Opis nekretnine

Apartmani nalaze se u mirnom i tihom dijelu nedaleko od Opatije. Objekt je okružen stoljetnim stablima autohtonog kestena. Gostima su na raspolaganju vrt sa zajedničkim roštiljem i besplatni bežični pristup internetu. Svi su apartmani klimatizirani i potpuno opremljeni.
Također, svi sadrže vlastitu kupaonicu s tušem i opremljenu čajnu kuhinju s blagovaonicom. Jedinice su opremljene TV-om sa satelitskim programima, mikrovalnom pećnicom i kaučem na rasklapanje, na koji je moguće smjestiti 1 dodatnu osobu. Gostima su na raspolaganju 3 namještene zajedničke terase.
Kuća je izgrađena od starog hrvatskog kamena, a gostima nudi sve moderne pogodnosti i autohtono povijesno ozračje. U okviru objekta dostupno je besplatno parkiralište.
Pješčana, šljunčana i stjenovita plaža nalaze se na 2,5 km od apartmana. Priobalno šetalište, koje se proteže na 10 km od Lovrana do Opatije, smješteno je 2 km od objekta.
Na udaljenosti od 2 km gostima su na raspolaganju teniski tereni te wellness i ronilački centar. Škola jahanja Ranch Bubač udaljena je 15 km.
Trgovina prehrambenih proizvoda nalazi se na 700 metara, a restoran 2 km od objekta. Središte Lovrana udaljeno je 2 km, a do Opatije ima 7 km.
Stajalište lokalnog autobusa dostupno je na 200 metara, dok su autobusni i željeznički kolodvor smješteni u Rijeci, udaljenoj 20 km. Do Zračne luke Rijeka na otoku Krku ima 20 km od apartmana.
SVE OSTALE INFORMACIJE MOGU SE DOBITI U AGENCIJI

Šifra objekta: 604

Energetska klasa: pending

Kontakt: Roberto Grdinić, opatija20@gmail.com, +385 91 433 1199

Dodatne informacije

Tip kuće
villa
Oprema
okućnica/vrt
REAL ESTATE OPATIJA d.o.o.