Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dogma-XML-4002-34157
Crozilla ID:
000-689-047
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
na upit
Cijena/m2:
Stambena površina:
93 m2
Sobe:
3
Broj spavaćih soba:
2
Godina izgradnje:
2015

Energetski certifikat: A+

Opis nekretnine

Exluzivna novogradnja u strogom centru Opatije. Ukupno 14 stanova sa pripadajućim garažama. Prilikom gradnje korišteni su najkvalitetniji materijali a prilikom opremanja korištena je najmodernija tehnologija. Zgrada posjeduje certifikat A+ što je izuzetna rijetkost danas na tržištu. U zgradi je postavljen i lift koji povezuje garažu i stanove.

Prozori i podizano-klizne stijene izrađeni su od ekstrudiranih aluminijskih profila s toplinski mostovima tvrtke Alu K s posebnim premazom otpornim na morsku sol. Za proizvodnju prozora i vrata uporabljeni su profili Alu K 77 IW ID. Za izradu fasade stubišta Alu K SL 50. Za izradu podizano-kliznih stijena Alu K SC 170 TT. U stambenom dijelu zgrade ostakljenje se sastoji od tri sloja stakla s posebnim nisko emisijskim premazom za zaštitu od sunca: Za klizne zidove (Sanguard clear + 67 6 +10 termix zatamnjeno + Low E 4 + 27 sa unutrašnjim motoriziranim roletama + 6 Low E). Unutarnje rolete u kliznim stijenama su na električni pogon s vanjskim upravljanjem - za prozore (Sanguard clear 67 4 + 16 termix zatamnjeno + Low E 4 + 16 + PVC zatamnjeno Low E). Svi su prozori u stambenom dijelu zgrade opremljeni su vanjskim roletama na električni pogon i vanjsko upravljanje. Također, svi su prozori u stambenom dijelu zgrade opremljeni mrežom protiv komaraca - Jadranski prozor.

Ulazna vrata izrađena su od metala s ugrađenom električnom bravom, sustavom otvaranja pomoću ručnog odašiljača (ključa) i video sustavom u boji zaštićenim protiv vandalizma.Vanjska staklena ulazna klizna vrata opremljena su automatskim senzorom otvaranja na kretanje.

Estrih pod je izrađen od materijala tvrtke Murexin (Murexin C 200). Obrada podova središnjeg ulaza i hodnika - venecijanski mozaik u boji (terrazzo veneziano), stubište i međupodesti - obloženi su autohtonim prirodnim kamenom - Kastavski sivac.

Ograde balkona i krovnih terasa su izrađene od pocinčanog metala i obojene sa plastificiranom bojom. Na ogradu balkona montiran je rukohvat izrađen od nehrđajućeg čelika (u kvaliteti AnSi 316) s ugrađenim osvijetljenjem.

Površine zidova i stropova u zgradi su obojane s dva sloja boje na bazi silikonskih smola ili desperzivnog silikata ili lateks boje koje se mogu prati. Uređenje zidova u stanovima provodi se prema projektu dizajna stanova i u dogovoru s kupcem. Osnovna boja - 2 sloja bijele emulzione boje Tikkurila (Joker).

Svi spušteni stropovi izrađeni su pomoću sustava suhe gradnje tvrtke Fassa Bortolo. Koristi se vodonepropusni materijal Gipsolignum. visoke gustoće i tvrdoće. Vertikalni komunikacijski kanal u predvorju hodnika je izoliran sa dvoslojnom pregradom na bazi gipsa marke Regips.


ID KOD AGENCIJE: ID68

Dogma nekretnine
Mob: 051 341 080, 051 341 081, 051 333 407
Tel: 051 341 080, 051 341 081, 051 333 407
E-mail: info@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com
ENERGETSKI RAZRED: A+

Dodatne informacije

Dokumentacija / Dozvole
uporabna dozvola, građevinska dozvola, lokacijska dozvola, vlasnički list
Garaža/parking
garaža
Oprema
balkon, lift, terasa
Novogradnja / Starogradnja
novogradnja