Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
043
Crozilla ID:
000-684-831
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
102.137 €
Cijena/m2:
168 €
Stambena površina:
Sobe:
10
Zemljište:
6872 m2
Ukupno katova:
3
Godina izgradnje:
1994

Opis nekretnine

Stambeno-poslovni objekt ugostiteljskog karaktera sa pratećim sportsko-rekreativnim sadržajima u dvorištu sagrađen u periodu između 1986. i 1994. godine. Prizemlje objekta je bilo ugostiteljske namjene - restoran sa sobama za noćenje na katu, te u potkrovlju objekta stambeni prostor. Dvorišni dio objekta koji je dograđen nije dovršen. U dvorištu se nalazi asfaltni sportski teren koji se može preurediti u parkirališni prostor.
U naravi se predmetna nekretnina sastoji od 3 katastarske čestice i prema upisu u posjedovni list radi se o k.č.br. 615/2, na kojoj se nalazi zgrada bruto površine 406 m2, dvorište površine 400 m2 i oranica površine 585 m2. Na česticama 626/2 i 626/4 u posjedovnom listu su upisane oranice površina 2.019 m2 i 3.462 m2.
Za objekt nije izrađen energetski certifikat jer se radi o devastiranom objektu otvorenog karaktera i isti nije bilo moguće izraditi. Objekt je devastiran i nije u funkciji, te mu je potrebna sveobuhvatna sanacija i rekonstrukcija.

Oprema

Objekt je devastiran i potrebna mu je sveobuhvatna sanacija i rekonstrukcija.

Ostalo

Cijena nekretnine iznosi 758.175,00 kn, iskazano u € kako je navedeno u oglasu prema srednjem tečaju HNB-a na dan postavljanja oglasa.

Ponuditelji su slobodni dostaviti HBOR-u svoju ponudu za kupnju/zakup nekretnine. O donesenoj odluci u pogledu prihvaćanja njihove ponude biti će obaviješteni u najkraćem mogućem vremenu.

Ponuda mora sadržavati: visinu ponuđene cijene, način, rokove i osiguranje plaćanja, podatke o ponuditelju i sl..

Prodaja se vrši prema načelu ''viđeno-kupljeno'' što isključuje naknadne prigovore kupca.

Ponuditelj čije će ponuda biti prihvaćena dužan je u roku od 15 dana od primitka obavijesti o prihvaćanju ponude sklopiti kupoprodajni ugovor s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Porez na promet nekretnina i troškove uknjižbe snosi kupac.

Ponuda se dostavlja poštom ili osobnom dostavom u zatvorenoj omotnici na adresu: Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Direkcija stjecanja i raspolaganja imovinom, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb sa naznakom PONUDA ZA KUPNJU/ZAKUP NEKRETNINE.

HBOR ima pravo temeljem ocjene prihvatljivosti ponude (ponuđena cijena, način plaćanja, jamstvo-osiguranje plaćanja, bonitet ponuditelja) prihvatiti ili odbiti svaku ponudu.

Dodatne informacije

Stanje nekretnine
potrebno renoviranje, dotrajalo
Faza izgradnje
u izgradnji, dovršeno
Infrastruktura
djelomična
Oprema
okućnica/vrt, kuhinja, terasa
Garaža/parking
parkirališno mjesto
Kvaliteta opreme
jednostavno
Gradnja
starogradnja
Namještaj
nenamješteno
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list
Tip kuće
samostojeća, stambeno-poslovna, ostalo
Hrvatska banka za obnovu i razvitak - HBOR Zagreb