Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
042
Crozilla ID:
000-684-827
Vrsta oglasa:
Lokali
Cijena:
30.365 €
Cijena/m2:
352 €
Površina:
86,26 m2
Ukupno katova:
1
Godina izgradnje:
1993

Energetski certifikat: G

Opis nekretnine

Poslovni objekt u Sračincu NKP cca 86 m2, sa natkrivenim dvorišnim proizvodno-skladišnim prostorom uk. površine cca 290 m2 sagrađen prije 1968. i kasnije dograđen i adaptiran. Objekt je trenutno u postupku legalizacije. Na čestici se nalazi potpuna komunalna infrastruktura. Površina zemljišta iznosi cca 830 m2.

Predmetna nekretnina je u najmu i nije odmah useljiva.

Ostalo

Cijena nekretnine iznosi 225.400,00 kn, iskazano u € kako je navedeno u oglasu prema srednjem tečaju HNB-a na dan postavljanja oglasa.

Ponuditelji su slobodni dostaviti HBOR-u svoju ponudu za kupnju/zakup nekretnine. O donesenoj odluci u pogledu prihvaćanja njihove ponude biti će obaviješteni u najkraćem mogućem vremenu.

Ponuda mora sadržavati: visinu ponuđene cijene, način, rokove i osiguranje plaćanja, podatke o ponuditelju i sl..

Prodaja se vrši prema načelu ''viđeno-kupljeno'' što isključuje naknadne prigovore kupca.

Ponuditelj čije će ponuda biti prihvaćena dužan je u roku od 15 dana od primitka obavijesti o prihvaćanju ponude sklopiti kupoprodajni ugovor s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Porez na promet nekretnina i troškove uknjižbe snosi kupac.

Ponuda se dostavlja poštom ili osobnom dostavom u zatvorenoj omotnici na adresu: Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Direkcija stjecanja i raspolaganja imovinom, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb sa naznakom PONUDA ZA KUPNJU/ZAKUP NEKRETNINE.

HBOR ima pravo temeljem ocjene prihvatljivosti ponude (ponuđena cijena, način plaćanja, jamstvo-osiguranje plaćanja, bonitet ponuditelja) prihvatiti ili odbiti svaku ponudu.

Dodatne informacije

Lokacija
poslovna zgrada
Dostava
parking za dostavu
Dodaci
skladišni prostor, garaža, parking
Kvaliteta opreme
jednostavno
Vrsta objekta
prodajni prostor, dućan, ostalo, maloprodaja
Stanje nekretnine
uredno, potrebno renoviranje
Hrvatska banka za obnovu i razvitak - HBOR Zagreb