Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
030
Crozilla ID:
000-683-365
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
63.989 €
Cijena/m2:
165 €
Površina:
388,18 m2
Sobe:
12
Ukupno katova:
2
Godina izgradnje:
1990

Energetski certifikat: G

Opis nekretnine

Predmetna nekretnina je u naravi ugostiteljski objekt sa restoranom, kuhinjom i sanitarnim čvorovima u prizemlju, te prenoćištem od 12 jednokrevetnih soba na katu objekta građena oko 1990. godine. Prema upisu u posjedovni list na čestici se nalazi i dvorište površine 500 m2, te pašnjak površine 1.694 m2. Predmetni objekt je bruto površine cca 300 m2, a svojim južnim pročeljem naslonjen na stambeni objekt koji nije u vlasništvu HBOR-a i s kojim dijeli ulazni predprostor u potkrovlje objekta u kojem se nalaze spavaonice. Objekt nije u funkciji.

Ostalo

Cijena nekretnine iznosi 475.000,00 kn, iskazano u € kako je navedeno u oglasu prema srednjem tečaju HNB-a na dan postavljanja oglasa.

Ponuditelji su slobodni dostaviti HBOR-u svoju ponudu za kupnju/zakup nekretnine. O donesenoj odluci u pogledu prihvaćanja njihove ponude biti će obaviješteni u najkraćem mogućem vremenu.

Ponuda mora sadržavati: visinu ponuđene cijene, način, rokove i osiguranje plaćanja, podatke o ponuditelju i sl..

Prodaja se vrši prema načelu ''viđeno-kupljeno'' što isključuje naknadne prigovore kupca.

Ponuditelj čije će ponuda biti prihvaćena dužan je u roku od 15 dana od primitka obavijesti o prihvaćanju ponude sklopiti kupoprodajni ugovor s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Porez na promet nekretnina i troškove uknjižbe snosi kupac.

Ponuda se dostavlja poštom ili osobnom dostavom u zatvorenoj omotnici na adresu: Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Direkcija stjecanja i raspolaganja imovinom, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb sa naznakom PONUDA ZA KUPNJU/ZAKUP NEKRETNINE.

HBOR ima pravo temeljem ocjene prihvatljivosti ponude (ponuđena cijena, način plaćanja, jamstvo-osiguranje plaćanja, bonitet ponuditelja) prihvatiti ili odbiti svaku ponudu.

Dodatne informacije

Kvaliteta opreme
jednostavno
Lokacija
stambeno-poslovna zgrada
Dokumentacija / dozvole
postoji
Stanje nekretnine
potrebno renoviranje
Namještaj
polunamješteno
Oprema po sobama
balkon/terasa, tuš
Hrvatska banka za obnovu i razvitak - HBOR Zagreb