Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-330-Z375
Crozilla ID:
000-662-382
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena/m2:
103 €

Opis nekretnine

Lovran, građevinsko zemljište na mirnoj lokaciji južne orijentacije u okruženju obiteljskih kuća. Voda, struja, kanalizacija blizu terena. Postoji mogućnost kupnje dodatnih 196 m2 općinskog zemljišta.
Namijenjeno je izgradnji obiteljskih kuća sa tri stana ili villa i može se po potrebi izparcelirati i dobiti 3 građevinske parcele.


ID KOD AGENCIJE: 330-Z375

Predrag Di Lenardo - Zamlić
Voditelj agencije - Licencirani agent
Mob: +385(0)92 28 46 230
Tel: +385(51) 277 401
E-mail: predrag@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list