Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-330-H021
Crozilla ID:
000-662-125
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
1.200.000 €
Cijena/m2:
1.600 €
Površina:
750 m2
Sobe:
17
Broj kupaonica:
17
Kat:
3
Godina izgradnje:
1985

Opis nekretnine

Apartmanska kuća na atraktivnoj lokaciji 500 m od mora koja se sastoji od 6 uređenih i moderno opremljenih apartmana i 4 sobe sa kupaonicama, svaki sa balkonom i krasnim pogledom na more. Nisu tipski pa svaki ima neki svoj štih kao i unutrašnjost objekta kojom dominira raskošno stubište i predvorja. Objekt ima zajedničke prostorije, kotlovnicu na 3 moguća pogona, veliku natkrivenu terasu i okućnicu, 2 posebna prilaza i ulaza, dovoljan broj parkirnih mjesta pa stoga može biti u funkciji turističke eksploatacije cijeli ili djelomično po potrebi. Zbog proširenja sa istočne strane ima dodatni potencijal od još 7 apartmana koji su u roh-bau izvedbi i mogućnost za konobu u podrumu. Etažiran je kao i okućnica pa se može kupiti kao cjelina ili polovica.

Vrlo zanimljiva i perspektivna nekretnina vrijedna pažnje!!!

описание
Жилой дом в привлекательном месте в 500 м от моря, состоящей из 6 полностью оборудованных и современных квартир и четыре комнаты, каждая с балконом и потрясающим видом на море. Они не являются типичными и каждый из них имеет свой собственный шарм в интерьере,которого украшает богатая лестница в фойе. В доме есть общие помещения, котельная на трех возможных погонах, большая крытая терраса и сад, два отдельных входа, достаточное количество парковочных мест и, следовательно, может быть использован в качестве эксплуатации для туристов, полностью или частично, если это необходимо. В связи с расширением на восточной стороне,дом имеет дополнительный потенциал за еще семь квартир, которые находятся в недостроенной версии.Есть возможности устроить таверню в подвале. Дом как сад и может быть приобретен в целиком или частично.
Очень интересная и перспективная недвижимости достойная Вашего внимания !!!


ID KOD AGENCIJE: 330-H021

Predrag Dilenardo - Zamlić
Voditelj agencije - Licencirani agent
Mob: +385(0)92 28 46 230
Tel: +385(51) 277 401
E-mail: predrag@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Oprema
klima uređaj, klima uređaj
Dodaci
podrum
Izvor grijanja
struja