Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-390-H027
Crozilla ID:
000-662-004
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
300.000 €
Površina:
250 m2
Sobe:
5
Broj kupaonica:
4
Godina izgradnje:
2003

Opis nekretnine

Ledenice, 6 km udaljen ugostiteljski objekt od mora i Novog Vinodolskog. Smještajni kapacitet za 10 noćenja. Sastoji se od vinskog podruma i skladišnog prostora. U prizemlju je konoba uređena u autohtonom stilu, šank, kuhinja, sanitarni čvor, te kapacitet sa 30 sjedećih mjesta, a ispred se nalazi i natkrivena terasa sa kapacitetom od 50 sjedećih mjesta. Na prvom katu je dnevni dio, velika soba, kuhinja i blagavaona, te kupaona. U visokom potkrovlju se nalaze tri dvokrevetne sobe svaka sa svojom kupaonicom. U sklopu objekta nalazi se namještena i uređena kamena kuća. Okućnica iznosi 400 m2.

ID KOD AGENCIJE: 390-H027

Rajka Šegota
Licencirani agent
Mob: +385(0)92 16 80 143
Tel: +385(0)51 27 74 01
E-mail: rajka@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Oprema
klima uređaj, klima uređaj
Izvor grijanja
struja
Vrsta grijanja
centralno grijanje