Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-570-Z749
Crozilla ID:
000-660-755
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena/m2:
82 €

Opis nekretnine

OTOK KRK, POLJE (ŠILO) - prodaje se građevinski teren od 600 m2 na kojem se nalaze priključci vode i struje ( na terenu je nekada bila starina koja je komplet srušena). Dozvoljena gradnja je P+2, a već sa 1. etaže bio bi pogled na more, Crikvenicu i Velebit. S jedne strane do terena kuće, a s lijeve strane i ispred terena, zeleni pojas.

ID KOD AGENCIJE: 570-Z749

Koraljka Barbir
Licencirani agent
Mob: +385(0)92 16 80 142
Tel: +385(0)51 33 20 07
E-mail: koraljka@rijekanekretnine.eu
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list