Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-570-Z949
Crozilla ID:
000-659-501
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Površina:
1007 m2

Opis nekretnine

Dramalj - prodajemo 1007 m2 terena koji se nalazi u neizgrađenoj građevinskoj zoni Općine Dramalj. Prema novom Urbanističkom planu ucrtan mu je pristupni put koji još nije izgrađen, ali također postoji mogućnost kupnje "prava služnosti" do terena. Pravilan teren 50x20 m. Iz prizemlja pogled na more. Dozvoljena gradnja dvije kuće (ili dvojne kuće), ukupno 4 stana. Imamo lokacijsku informaciju.

ID KOD AGENCIJE: 570-Z949

Koraljka Barbir
Licencirani agent
Mob: +385(0)92 16 80 142
Tel: +385(0)51 33 20 07
E-mail: koraljka@rijekanekretnine.eu
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije