Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-540-H079
Crozilla ID:
000-659-439
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
na upit
Cijena/m2:
Površina:
1800 m2

Opis nekretnine

Prodajemo hotel u Lovranu ukupne površine od 1800 m2, koje u naravi predstavljaju tri samo stojeća objekta - hotel, vila i depandans hotela. Na istočnom dijelu parcele, prema cesti, nalazi se uređen kolni i pješački prilaz te parking. Nekretnina ima oznaku turističke zone T-A kao turistički apartmani.

ID KOD AGENCIJE: 540-H079

Predrag Dilenardo - Zamlić
Voditelj agencije - Licencirani agent
Mob: +385(0)92 28 46 230
Tel: +385(51) 277 401
E-mail: predrag@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije