PRIJAVA
Crozilla.com Prijava
Najveći specijalizirani oglasnik za nekretnine
Predaj oglas

Hotel Veliki obiteljski hotel u Umagu - Umag

, 52470 Istarska : Umag : Umag
CIJENA
na upit
CIJENA/m2
 
POVRŠINA
1700 m2
 
BROJ SOBA
20
 
Crozilla ID: 000-657-281
Interni broj: AlmaNekretnine-862

Sažetak

Cijena
na upit
Cijena/m2
Površina
1700 m2
Sobe
20
Zemljište:
2000 m2
Broj kupaonica:
20

Opis nekretnine

Hotel se nalazi blizu mora, casina, restorana i ostalih sadrzaja.
Hotel se sastoji od 11 dvokrevetnih soba vrlo komforno opremljenih i moderno uređenih, te od 4 obiteljske sobe sa po dvije odvojene spavaonice. U Sklopu hotela se nalaze bogati ugostiteljski sadržaji od kojih su restoran hotela ( a la cart ) te iznimno uređena istarska konoba-pizzeria.
Konoba je novouređena sa svim starim i rustikalnim stvarima onog davnog vremena. Tu se nalazE razni detalji iz prošlosti karakterističnih za istarske konobe.
Sobe su prostrane, ukusno uređene svaka ima veliki balkon s pogledom na more, hidro masažna kada /WC, plazma TV, telefon s uslugom buđenja, vezu za internet, klima uređaj i grijanje koje se može prilagoditi po želji, sušilo za kosu, mini hladnjak, sef za vrijednosti, SOS zvono, protupožarni sustav, sigurnosnu bravu.
Podovi Imaju hrastov parket i uređene su ukusno i s mnogo
detalja.
Umag je gradić sa 15.000 stanovnika i smješten je na sjeverozapadnoj obali Istre. Udaljen je samo 40 km od Trsta, 150 od Venecije i Ljubljane. Umaška se obala proteže duž 45 km nudeći bezbroj prelijepih plaža, gdje osim sunčanja, možete uživati u raznim morskim sportovima. Istra je poznata po vinskim cestama i odličnim vinskim podumima, u neposrednoj blizini nalazi se i nacionalni park Brijuni prepun kulture i povijesti, , zanimljivi su istarski gradići, od onih na obali do onih opasanih zidinama u unutrašnjosti.

Karta