Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
immobilia-557-1
Crozilla ID:
000-644-526
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
3.196 €
Sobe:
4
Broj kupaonica:
4
Godina izgradnje:
2015

Opis nekretnine

Nudimo prekrasnu modernu vilu sa bazenom u okolici Marčane na izuzetno mirnoj i intimnoj lokaciji .

VILA: 250m2
ZEMLJIŠTE: 1800m2

Prizemlje vile sastoji se od kvalitetno opremljene prozračne kuhinje sa blagovaonicom, koje se nenametljivo stapaju s udobno namještenim dnevnim boravkom .
U nastavku se povezuje sa spavaćom sobom i garderobom , te pripadajućom kupaonicom.Komunikacija s velikim bazenom i okolišem omogućena je natrkivenim trijemom i opremljenim terasama.

Na prvom katu vile smještene su tri stilizirane spavaće sobe, te dvije kupaone, od čega glavna spavaća soba sadrži garderobu , te vlastitu terasu sa pogledom na more.

Posljednji kat vile opremljen je fitnes spravama.Sa natkrivene terase opremljene barom seže pogled na more i zelenilo okolice.

Prostranim okolišem dominira veliki bazen 44m2 i boje mediteranskog vrta u kojem su uklopljene divljina ovog dijela svijeta, sa prožimajućim mirisima lavande, kadulje i ružmarina, te brižno održavno zelenilo travnjaka. Izvanredan estetski dojam podržavaju okolica bazena popločana bijelim kamenom i koreografski smještene aromatične biljke dočaravajući uravnoteženost arhitekture i krajolika.

UREDNO VLASNIŠTVO !

TIP NEKRETNINE: Vila
DODATNE POVRŠINE: Garderoba,Parking,Skladište,Terasa,Vrt
GODINA IZGRADNJE: 2015
DODATNO: Bazen,Klima uređaj,Namješteno,Pogled na more,Roštilj,Teretana
DOZVOLE: građevinska, lokacijska, uporabna

Dodatne informacije

Oprema
bazen
Tip kuće
villa