Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
CONSIDO-717-1
Crozilla ID:
000-643-060
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
120 m2
Sobe:
3
Broj kupaonica:
1

Opis nekretnine

Kontakt osoba:
Nada 095/731-3042, nada@consido.hr
 
Kukljica je slikovito ribarsko i turističko mijesto smješteno na krajnjem jugoistoku otoka Ugljana na kojeg se nadovezuje susjedni otok Pašman. Raznolikost turističke ponude, ljepota krajolika koje odlikuju guste borove šume, pješčane i stjenovite plaže na obalama kristalno čistog mora, opremljena luka u zaštičenoj prirodnoj uvali pružaju mogućnosti za idealan odmor.
Kukljica se često naziva i "vratima Parka prirode Telašćica i Nacionaknog parka Kornati" budući da je smještena blizu prolaza Ždrelac. Generacijama je vezana uz more, pomorstvo i ribarstvo, omiljeno je odredište mnogobrojnih turista, nautičara i izletnika, kako obitelji s djecom tako i jednako mlađih i starijih gostiju.
Staru jezgru mijesta sa sačuvanim primjerima pučkog graditeljstva od turističkog naselja Zelena punta dijeli prirodna uvala sa zaštićenom lukom uvjek punom ribarskih i izletničkih brodova, jahti i jedrenjaka. Šetnja obalom pravi je užitak za svakog gosta, kao i lagana štenja do privlačnih pješčanih plaža u sjeni stoljetnih borova. Plaže Sabuša, Kostanj i Jelenica nalaze s obe strane otoka.
Kuća se nalazi na glavnoj cesti, svega 100m udaljena od mora i cetra mijesta.
Radi se o  dvojnoj kući prizemnici  koja se sastoji od 3 sobe, velikog dnevnog boravka i kupaonice. 

TIP NEKRETNINE: Dvojna kuća
DODATNE POVRŠINE: Podrum,Vrt
INFRASTRUKTURA: Aktivna telefonska linija,Cisterna za vodu,Gradski vodovod,Kanalizacija,Septička jama,Struja,Telefonska instalacija
DODATNO: Klima uređaj,Namješteno,Pogled na more,Pristup invalidima
DOZVOLE: građevinska, uporabna

Consido d.o.o.