Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
CONSIDO-716-1
Crozilla ID:
000-643-059
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
80 m2
Sobe:
3
Broj kupaonica:
1

Opis nekretnine

 
Kukljica je slikovito ribarsko mijesto na jugoistoku otoka Ugljana, na kojeg se nadovezuje susjedni otok Pašman. Raznolikost turističke ponude, ljepote krajolika koje odlikuju guste borove šume, pješčane i stjenovite plaže na obalama kristalno čistog mora, opremljena luka u zaštičenoj prirodnoj luci pružaju mogućnosti za idealan odmor.
Kukljica se često naziva "vratima Parka prirode Telaščica i Nacionalnog parka Kornati" budući da je smiještena blizu prolaza Ždrelac. Generacijama je vezana uz more, pomorstvo i ribarstvo, omiljeno je odredište mnogobrojnih turista, nautičara i izletnika, kako obitelji s malom dijecom, tako i mlađih, pa i strijih gostiju.
Staru jezgru mijesta sa sačuvanim primjerima pučkog graditeljstva od turističkog naselja Zelena punta dijeli velika prirodna uvala sa zaštičenom lukom, uvijek punom ribarskih i izletničkih brodova, jahti i jedrenjaka. Šetnja obalom pravi je užitak za svakog gosta, kao i lagana šetnja do privlačnih pješčanih plaža u sjeni stoljetnih borova. Plaže Sabuša, Kostanj i Jelenica nalaze se s obe strane otoka.
Kuća se nalazi na glavnoj cesti, svega 15 minuta vožne od luke u Preku, 100 metara od mora i cetra mijesta.
Radi se o etaži dvojne kuće, prizemnice s konobom u dvorištu. Sastoji se od dnevnog boravka, 3 sobe, kuhinje i kupaone. Drugi dio kuće prodaje se zasebno, no moguće je otkupiti i cjelinu. U kući je apartman od 80m2.

TIP NEKRETNINE: Dvojna kuća
DODATNE POVRŠINE: Vrt
INFRASTRUKTURA: Aktivna telefonska linija,Cisterna za vodu,Gradski vodovod,Kanalizacija,Struja,Telefonska instalacija
DODATNO: Namješteno,Pogled na more,Roštilj,Vrtna kućica
DOZVOLE: građevinska, uporabna

Consido d.o.o.