Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

SNIŽENO!! Obiteljska katnica na parceli od 798m² - Soblinec

CIJENA
130.000 €
~ 961.972 kn
STAMBENA POVRŠINA
200 m2
 
BROJ SOBA
6
 
ZEMLJIŠTE
0 m2
 

10360 Grad Zagreb : Okolica Zagreba : Soblinec

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-229-1
Crozilla ID:
000-582-661
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
650 €
Stambena površina:
200 m2
Sobe:
6
Broj kupaonica:
2
Godina izgradnje:
1978
Provizija:
2% + PDV
Energetski certifikat: C

Opis nekretnine

Obiteljska katnica tlocrtne površine 100 m² sagrađena na zemljištu površine 798 m². Kuća je dimenzija 10mX9,50m, sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja. Uz kuću se nalazi garaža dimenzija 6,30mX6,80m.
Prizemlje je kompletno uređeno i sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe, ostave, kupaonice, kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka. Iz prizemlja se silazi u manji podrum koji služi kao špajza i veličine je cca 5-7m². Za kat postoje i unutanje i vanjske stepenice. Na katu se nalazi kuhinja, blagovaona, dnevni boravak, dvije spavaće sobe i kupaonica. Potkrovlje je u gruboj ROH-BAU izvedbi. Krovište je klasično, dvostrešno, sa drvenom podkonstrukcijom, pokriveno crijepom. Izgradnja kuće započeta je 1974. a dovršena 1978. Gradnja je klasična i kvalitetna. Kuća je uređena i uredno održavana. 2009. godine mijenjana je vanjska PVC stolarija, unutarnja stolarija u prizemlju i strujne instalacije. Energetski razred: C. Infrastruktura je potpuna, grijanje je plinsko etažno, svaka etaža ima svoj plinomjer i bojler. Voda je gradska, koristi se septička jama, priključenje na gradsku kanalizaciju planira se kroz godinu dana. Kuća se nalazi u Soblincu, u širokoj ulici, okruženje čine lijepe obiteljske kuće. Neposredna blizina izlaza na autoput i zagrebačku obilaznicu. U naselju se nalazi nova osnovna škola, vrtić, supermarket NTL, benzinska postaja, crkva, i uređena umjetna jezera za izlet ili roštiljanje. Do centra Sesveta je 3km. Prometuju četiri linije ZET-ovi+og autobusnog prijevoza do Sesveta i Dupca.
Agent:Marina Blažetić 095 5782 940
marina.blazetic@domekspert.hr
Agencija "DOM EKSPERT" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora o Kupnji OD NALOGODAVCA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 2 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE. Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac je obavezan ispuniti „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni poda

Dodatne informacije

Oprema
podrum

Kontakt

DOM EKSPERT d.o.o.

Varaždinska 111, 10360 Sesvete

Licencirana agencija za nekretnine

Provjeri u registru posrednika

DOM EKSPERT d.o.o.