Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Interservis-37-1
Crozilla ID:
000-559-391
Vrsta oglasa:
Lokali
Cijena:
700.000 €
Cijena/m2:
1.000 €
Površina:
700 m2
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

.::: Seosko gospodarstvo u Šibenskom zaleđu :::.
U lijepom ruralnom okruženju Dalmatinske Zagore nalazi se seosko gospodarstvo sa ugostiteljskim, smještajnim i etnološkim sadržajima. Imanje se nalazi na parceli 12.000 m2 koja je u cijelosti ograđena. Struja i voda razvedeni su po cijelom imanju.
Sadrži uređen restoran 400 m2 sa cca. 100 sjedećih mjesta, šank, kuhinja, skladišni prostor, sanitarni čvorovi, pečenjarnica. Izlaz na natkrivenu terasu 200 m2. Kamena kuća 156 m2 sa konobom koja je uređena u Dalmatinskom duhu, s mnoštvom etnoloških elemenata. Na katu su tri sobe s kupaonicama. Autohtona seoska kuća 120 m2 sa starinskim elementima.
Zemljište pruža dodatne sadržaje za aktivnosti (balotana, bunja, fontana, domaće životinje, vrt s voćnjakom itd.). Veliki parkirni prostor je osiguran.
Lokacija Do NP Slapovi Krke 20 km, do Šibenika 30 km, do zračne luke Split 55 km. Svi objekti na terenu su legalno izgrađeni.
Napomena: moguće su i zamjene za kuću/stan...!
Obilazak nekretnine moguć je uz prethodni dogovor i rezervaciju termina (minimalno dva dana unaprijed). Molimo pri telefonskom kontaktu obavezno navesti šifru objekta (ID nekretnine). Radujemo se Vašem pozivu.
  

TIP NEKRETNINE: eko etno selo
DODATNE POVRŠINE: Balkon,Ostava,Parking,Podrum,Skladište,Terasa,Vrt
INFRASTRUKTURA: Struja,voda
DOZVOLE: građevinska, uporabna
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV