Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PBZnekretnine-2574-1
Crozilla ID:
000-555-073
Vrsta oglasa:
Skladišta / Proizvodnja
Cijena:
320.000 €
Cijena/m2:
2.462 €
Površina:
130 m2
Godina izgradnje:
1996

Opis nekretnine

Na atraktivnoj lokaciji uz glavnu jednosmjernu prometnicu koja prolazi centrom Grada prodaje se poslovni prostor. Prostor se nalazi u sklopu poslovne zgrade u kojoj imaju urede razna odvjetnička društva, arhitektonski biroi, agencije za nekretnine,osiguravajuća društva, maseri, frizeri, zubari,fast food, kafići i ostali. Sama zgrada se proteže kroz tri prometne ulice te svatko tko se proveze centrom Grada je prošao pokraj. U blizini se nalazi nekoliko srednjih škole, brojni uredi i trgovine.
Poslovni prostor na prodaju se nalazi uz glavni ulaz u zgradu te trenutno ima ulaz direktno sa ulice. Inače prostor zbog svoje veličine ima 5 ulaznih vrata,što sa ulice što iz zgrade te se po potrebi može pregraditi u nekoliko manjih prostora i po potrebi kombinirati ulaz u prostor. Kompletne vanjske pregrade prostora su od plastične stolarije što daje odličan pregled sadržaja u izlogu ili u prostoru.
Prostor je trenutno u funkciji ureda, nekad je bio u funkciji trgovine raznim artiklima,fast fooda.Sadašnji najmoprimci su zainteresirani za dugoročan najam te je moguće kupiti prostor kao stabilnu investiciju.
Podovi poslovnog prostora su popločeni kvalitetnim keramičkim pločicama i mramorom.
Stolarija poslovnog prostora PVC sa velikim ostaklenjem površinama i izlozima. Elektroinstalacija izvedena po svim pravilnicima i atestima i svim ugrađenim uređajima. Spušteni strop je Amstrong u bijeloj boji sa ugrađenim kvalitetnim i odgovarajućim rasvijetnim tijelima i pratećim uređajima. Visina poslovnog prostora 3,36 m. Telefonska linija uvedena i instalirana mogućnost telefonskih linija prema potrebama. Satelitska antena instalirana i postavljena na krovu zgrade. Poslovni prostor ima instaliran klimatizirani sistem Mitsubishi za
hlađenje i grijanje cijelog poslovnog prostora. Poslovni prostor ima izveden vrhunski sistem ventilacije i zaštite od požara i ugrađen alarmni sustav protiv provale i krađe. Posebno je napravljen sistem ventilacije poslovnog prostora sa vlastitim kanalom ventilacije od prizemlja do krova zgrade za cijeli poslovni prostor. Sanitarije su opločane kvalitetnom keramikom i kvalitetnom sanitarnom opremom i uređajima i svim potrebnim sanitarijama. Poslovni prostor ima prostorije za gardarobu i ostavu i mogućnost ugradnje sefa. Fasada poslovnog prostora izvedena je od alu bravarije u bijeloj boji, sa staklenim stijenama i sa velikim staklenim izlozima. Prostor posjeduje zasebno brojilo za potrošnju vode i zasebno brojilo za utrošak i potrošnju električne energije. 

TIP NEKRETNINE: Poslovna zgrada
DODATNE POVRŠINE: Parking
GODINA IZGRADNJE: 1996
INFRASTRUKTURA: ADSL,IT mreža,Struja,Telefonska instalacija
PARKIRNIH MJESTA: 3

PBZ Nekretnine d.o.o.