Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Habito-233715
Crozilla ID:
000-484-325
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
2.962 €
Sobe:
3
Zemljište:
606 m2
Broj kupaonica:
2
Kat:
1

Opis nekretnine

Kuća se nalazi u malom naselju, na mirnoj lokaciji svega 7 km od mora i grada Poreča. Sastoji se od prizemlja i kata a sadrži 3 spavaće sobe, 2 kupatila, kuhinju i blagovaonu, dnevni boravak s kaminom, vanjsko spremište i bazen od 24 m2.

DETALJAN OPIS KUĆE;

VANJSKO UREĐENJE: kvalitetan kamen KANFANAR oko kuće i bazena, solarni vanjski tuš sa toplom i hladnom vodom, vanjski bazen veličine 24m2sa mehanizmom za protustrujno plivanje, ograda kombinacija kovane i zidane, dvorište opremljeno sustavom za navodnjavanje.

UNUTARNJE UREĐENJE: podovi obloženi kvalitetnom keramikom talijanskog proizvođača CAESAR i troslojnim hrastovim rustikalnim parketom, stepenice su obložene kamenom kanfanarom, kupaone su opremljene kamenim umivaonicima unikatne izrade i kvalitetnom keramikom CAESAR, u kupaoni na katu se nalazi JACUZZI hidromasažna kada, mješalice i tuš konzole tal. proizvođača PAFFONI, kuća je opremljena talijanskim dizajnerskim namještajem, klima uređaj u svim spavaćim sobama i dnevnom boravku, audio i video sustav BANG&OLUFSEN (televizija u dnevnoj sobi 102 cm sa ugrađenim DVD palyerom, 4 zvučnika i subwoofer u dnevnoj sobi, radio cd player, zvučnik u blagovaoni - sve je povezano mrežnim kabelom sa televizijom, televizija u master spavaćoj sobi 66 cm, televizija u manjoj spavaćoj sobi 58 cm), rasvjeta talijanske marke IDEAL LUX, drvena stolarija, trenutno je centralno grijanje na drva sa postavljenim radijatorima u svim prostorijama (napravljene su pripreme za ostale oblike centralnog grijanja-struja, plin, lož ulje).