Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Ibs-955-1
Crozilla ID:
000-472-869
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
950.000 €
Površina:
1200 m2
Sobe:
26
Kat:
3

Opis nekretnine

Ovaj prekrasan objekt je smjesten u planinskom dijelu Gorskog Kotara na nadmorskoj visini od 720m (zračna banja a opet jako blizu Rijeke i Crikvenice). Inace lijepo planinsko mjesto sa dva jezera udaljeno od Rijeke pola sata a od Zagreba sat i petnaest minuta.Inače objekt je kompletno funkcionalan i prodaje se ključ u ruke i može se odmah početi raditi. Rezervacije za sljedeću godinu su dobre, ljeto je popunjeno a proljeće se još popunjava. Jako puno se radi sa duhovnim grupama, školama.
Objekt je registriran kao hostel ali ima sve uvijete za hotel,u prizemlju objekta ima kuhinja,restoran, lobi i konferencijsku salu od 70 m2...stane sjedeći 70ak ljudi,inace se odrzavaju i pirevi i doceci Nove Godine.
Onda ured, WC muški i ženski, prostor za osoblje, vešeraj. Sa vanjske strane je kotlovnica i spremište za lož ulje,terasa od otprilike 1200 m2, parking od 9 parkirnih mijesta..planinska lavandu zasađenu okolo:
Na prvom katu ima 12 soba svaka sa svojim WCom i kupatilom te dvije sobe bez WCa.nego je zajednicki wc i kupatilo.
Između prvog i drugog kata je međuprostor, skladište preko čitavog objekta ali je nisko tako da se tu sobe ne mogu dodati...ali je odlično skladište.jednu dvokrevetnu sobu,jeddnu peterokrevetnu (dvije sobe sa zajedničkim WCom)tri šesterokrevetne sobe( u naravi dvije trokrevetne sobe sa zajedničkim WCom)
Postoji mogućnost da se i potkrovlje iskoristi, to je veliki prostor koji nije sređen i do njega se dolazi ljestvama....postoji mogućnost za još jednu salu gore,te drugi dio potkrovlja ima 250m2 gdje su smjestene 12 soba,
Znači bez međuprostora i potkrovlja objekt ima 1200 m2.
Svaki kat ima po 400 m2 a potkrovlje po 250m2,
Ovaj objekat zasigurno treba posjetiti jer su sve blagodati zivota u njemu!

TIP NEKRETNINE: Hotel
DOZVOLE: građevinska, lokacijska, uporabna