Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Plitviceproperty-10-1
Crozilla ID:
002-582-268
Vrsta oglasa:
Gastronomija
Cijena:
1.300.000 €
Cijena/m2:
1.398 €
Površina:
930 m2
Sobe:
8
Zemljište:
5518 m2
Broj kupaonica:
9
Godina izgradnje:
2014
Provizija:
3% + PDV

Opis nekretnine

Hrvatska nekretnina na prodaju: Autentični restoran sa 930 m² zgrada
Zadivljujući restoran s dvije velike restoranske dvorane, stambenim katom, smještajem sa 7 dvokrevetnih soba i 7 kupaonica, izvrsnim vinskim podrumom, terasama i bazenom i wellnessom (u izgradnji). Ova jedinstvena nekretnina sadrži vlastite vinograde i vinogradarske objekte.
Sva su područja lijepo uređena ručno izrađenim drvenim predmetima od lokalnih materijala, slikama na zidovima i stropovima te autentičnom kuhinjom s ciglenim ormarima s drvenim pročeljima. I kuhinja i jedna od sala restorana imaju velike peći od opeke, pogodne za pečenje kruha, pečenje mesa i grijanje kuće. Lijepo uređen vinski podrum sadrži posude za skladištenje brojnih sorti domaćeg vina.
Hrvatska nekretnina na prodaju: Glavna zgrada
U prizemlju (sa stražnje strane) nalazi se glavni restoran s umjetničkom peći od opeke, autentična kuhinja, profesionalna kuhinja, toaletna jedinica i nekoliko spremišta/hodnika, kao i stubište koje se spušta u vinski podrum i skladišni podrum. Ispred restorana nalazi se zasjenjena terasa koja se povezuje s terasom bazena i bazenom.
Prvi kat (prizemlje s prednje strane) sadrži drugu restoransku dvoranu (70 sjedećih mjesta), WC i stambeni prostor s velikim dnevnim boravkom, spavaćom sobom i kupaonicom.
Stubište vodi na drugi kat gdje se nalazi 7 lijepo opremljenih dvokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom. Nekretnina dolazi s dozvolom za iznajmljivanje turistima. Osim bazena, tu su i igralište, vinograd i veliko parkiralište.
Hrvatska nekretnina na prodaju: Druga zgrada
Iza glavne zgrade gradi se druga zgrada. Tražena cijena uključuje gotovu verziju ove druge zgrade. Zgrada ima tlocrtnu površinu od 160 m² i sadrži veliki podrum, bazen, unutarnju saunu i jacuzzi prostor, sunčalište i proširenje postojeće povišene terase. Svi sastojci potrebni za pretvaranje ovog zadivljujućeg restorana i pansiona u luksuzni smještaj!
Hrvatska nekretnina na prodaju: Poslovna prilika
Ova nekretnina za prodaju u Hrvatskoj je posao koji je u tijeku. Ovaj restoran nudi veliku podignutu terasu s veličanstvenim pogledom na vinograde i šume, koja se koristi za svadbene svečanosti i domjenke. Dolazi sa sobama koje se iznajmljuju turistima. Bazen i wellness bit će izvrstan dodatak. Sadašnji vlasnici također proizvode i prodaju vino.
Sažetak:

Stambena površina glavne zgrade je 750 m² podijeljeno na četiri etaže + 2 velike terase (80 m²). Druga zgrada (u izgradnji) uključuje podrum (160 m²) s bazenom (32 m²), sunčalištem (70 m²) i unutarnjom saunom i jacuzzijem (20 m²).
Ukupna površina zemljišta 5,518 m² u građevinskoj i poljoprivrednoj zoni
Tereni: podijeljeni u nekoliko dijelova: terasa, parking, igralište i vinograd
Spavaće sobe: 8
Kupaonice: 9
WC -i: 14
Otvoreno za ulaz automobila
Plin: Ne
Električno: Gradska mreža
Voda: Gradski vodovod
Grijanje: radijatori
Klima uređaj: Da
Centralno grijanje: Da, drvo
Odvodnja: Septička jama
Toplinska fasada: Da
Krov: Krovni crijep
Krovni prostor: Gornji kat koristi krovni prostor
Topla voda: Kotlovi (2 puta 1,000 litara)
Podovi: parket i keramičke pločice
Prozori/vrata: PVC okviri s dvostrukim ostakljenjem
Stubište: Unutra
Ograda/bordura: Kameni zidovi, nisu u potpunosti ograđeni
Pristup: Izravno s asfaltne ceste
Sigurnosni alarm: Da
Javni prijevoz: Autobusni prijevoz (ograničeno)
Javni sadržaji (škole, medicina itd.): Osnovna škola i liječnik u Ozlju (5.5 km), srednja škola u Karlovcu (22 km)
Kupovina: Vrhovac (1.7 km), Ozalj (5.5 km)
Parking: mjesto za 40 automobila
Energetski certifikat: u tijeku
Vlasništvo: Jedan vlasnik
Problemi s dokumentacijom ili registracijom: Nema problema

Više informacija
Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu? Nazovite: +385 97 6653 117 za više informacija. Ako želite vidjeti više nekretnina u Hrvatskoj čim se pojave na tržištu, posjetite našu Facebook stranici, . Posjetite našu web stranicu za više nekretnina.

TIP NEKRETNINE: Restoran
GODINA IZGRADNJE: 2014
INFRASTRUKTURA: Struja,Gradski v