Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Plexus-1004-GoA-12853
Crozilla ID:
002-567-938
Vrsta oglasa:
Kuće najam
Cijena:
1.500 €
Cijena/m2:
9,68 €
Sobe:
3

Opis nekretnine

Dajemo u najam stan u obiteljskoj kući u Marušuićima i to prvoj do mora.
Kuća se nalazi odmah ispod glavne ceste Split - Omiš i ima veliki parking. Stan ima 155 m2 i sastoji se od: tri spavaće sobe, dvije kupaonice i wc, dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu.
Stan se nalazi u prizemlju kuće te ima izravan izlaz s južne strane na dvorište gdje se može provoditi najveći dio vremena uživajući u otvorenom pogledu na more.
Kuća je prva do mora i do prekrasne šljunčane, privatne plaže ima oko 70 metara. Na plaži postoji i izgrađena privatna ostava gdje se mogu smjestiti rekviziti za kupanje ili ribarenje.
Sa gornje strane kuće je dvoriše sa vrtom, mjestom za odmor i rekreaciju. U neposrednoj blizini kuće nalazi se crkva, pošta, trgovina i restoran. Do Omiša ima 14 km.
Udaljena od Splita svega 30 km. kuća pruža idealno mjesto za življenje u mirnom i čistom okruženju pored mora.
Ukoliko bi se radilo o najmoprimcu kojemu treba veći broj soba, postoji mogućnost da se istovremeno iznajmi i cijeli prvi kat na kojem se nalaze odvojene četiri stambene jedinice od 30 m2.

- - - - -

Cijenjeni potencijalni kupci!

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite imovine vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Nađete li ovu nekretninu po nižoj cijeni u oglasniku ona vrijedi i kod nas!
(provizija za kupca iznosi jedan mjesečni najam)

- - - - -

Šifra objekta: 1004-GoA-12853

Kontakt: Agencija, info@plexusnekretnine.hr, +385 21 277 307
Kontakt: Gordana Ančić, ancic.gordana.plexus@gmail.com, +385 91 152 0446