Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-251291
Crozilla ID:
002-567-925
Vrsta oglasa:
Poljoprivredna zemljišta
Cijena:
24.900 €
Cijena/m2:
12 €

Opis nekretnine

OTOK KRK, SUŽAN - Prekrasna zelena poljoprivredna parcela, 3km od Malinske i 500m od ceste s pristupnim putom!

Na istočnoj strani otoka Krka smještena je općina Dobrinj s istoimenim središtem. Dobrinj se nalazi ne brežuljku visokom oko 200 metara i jedan je od srednjovjekovnih kaštela koji su u prošlosti bili središta pismenosti.
Dobrinjština je stoljećima bila izrazito poljoprivredni kraj. Bilo je zastupljeno i stočarstvo te maslinarstvo kao i iskorištavanje šumskog bogatstva. Mjesto je poznato i po živopisnoj narodnoj nošnji, folklornim manifestacijama, školi sopela ( krčki puhački instrument ) te tradicionalnoj domaćoj kuhinji. U ovom otočnom središtu prevladavaju autohtone kamene kuće i uske kamene ulice koje odišu prošlim vremenima.
Nedaleko Dobrinja nalazi se špilja Biserujka koja oduševljava svojom ljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika. To je jedina špilja na otoku, od njih više od 50, uređena za prijam posjetitelja. Prema legendi, špilja je ime Biserujka (biser) dobila prema blagu koje je u njoj pronađeno, a pripadalo je lokalnim gusarima.

Prodaje se prekrasna očišćena livada kao poljoprivredno zemljište na otoku Krku u okolici mjesta Sužan. Sužan se nalazi 3km od Malinske i 1km od Čižića.
Zemljište ima pristupni put širine 3m za auto te je udaljeno od ceste 500m. Zemljište je dimenzija 50x44m, te je udaljeno od infrastruktura struje i vode 700m.
U slučaju ne spajanja na infrastrukturu, voda se dobiva iz kišnice ( veći dio Općine Dobrinj je do 2015 godine tako dobivao vodu ), a struja se može lako dobiti iz danas dostupnih i prihvatljivim cijenom, sunčanih kolektora. Vikend mobilna kućica se može postaviti te se ova parcela može koristiti za nasade maslinika, voćnjaka zbog velikog broja sunčanih dana i blizine mora. Vlasnički papiri potpuno čisti, kao i sam pristupni put.
1km od mora omogućava uživanje u ovoj nekretnini u bilo kojem dijelu godine u potpunoj samoći, a blizu svih potrebnih sadržaja!
Moguća sitna korekcija cijene!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 11483

DUX Nekretnine d.o.o.
Mob: +385 91 610 09 90
Tel: 051/518-174
E-mail: info@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Infrastruktura
struja, voda
Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list