Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-261642
Crozilla ID:
002-567-892
Vrsta oglasa:
Poljoprivredna zemljišta
Cijena:
34.999 €
Cijena/m2:
21 €

Opis nekretnine

Otok Krk, Malinska - Poljoprivredna parcela s pogledom, 200m od mora i 200m od struje!

Na istočnoj strani otoka Krka smještena je općina Dobrinj s istoimenim središtem. Dobrinj se nalazi ne brežuljku visokom oko 200 metara i jedan je od srednjovjekovnih kaštela koji su u prošlosti bili središta pismenosti.
Dobrinjština je stoljećima bila izrazito poljoprivredni kraj. Bilo je zastupljeno i stočarstvo te maslinarstvo kao i iskorištavanje šumskog bogatstva. Mjesto je poznato i po živopisnoj narodnoj nošnji, folklornim manifestacijama, školi sopela ( krčki puhački instrument ) te tradicionalnoj domaćoj kuhinji. U ovom otočnom središtu prevladavaju autohtone kamene kuće i uske kamene ulice koje odišu prošlim vremenima.
Nedaleko Dobrinja nalazi se špilja Biserujka koja oduševljava svojom ljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika. To je jedina špilja na otoku, od njih više od 50, uređena za prijam posjetitelja. Prema legendi, špilja je ime Biserujka (biser) dobila prema blagu koje je u njoj pronađeno, a pripadalo je lokalnim gusarima.

Prodaje se prekrasna, još neočišćena livada, kao poljoprivredno zemljište na otoku Krku u Malinskoj, udaljeno 200m od mora. Zemljište ima pristupni put širine 2,5m za manji auto te je udaljeno od glavne ceste u Malinskoj 200m. Zemljište je dimenzija 43x38 te je udaljeno od infrastruktura struje 200m (odnosno do ceste ). Vodovod prolazi ispod same parcele (ukopan).
U slučaju ne spajanja na infrastrukturu, voda se dobiva iz kišnice (veći dio Općine Dobrinj je do 2015. godine tako dobivao vodu ), a struja se može lako dobiti iz danas dostupnih i prihvatljivim cijenom, sunčanih kolektora. Vikend mobilna kućica se može postaviti, te se ova parcela može uživati za nasade maslinika, voćnjaka zbog velikog broja sunčanih dana i blizine mora. Vlasnički papiri potpuno čisti kao i prilaz parceli. Nakon čišćenja šume na parceli, ista pruža nezaboravan pogled na akvatorij ispred Malinske!
200m od mora omogućava uživanje u ovoj nekretnini u bilo kojem djelu godine u potpunoj samoći, a blizu svih potrebnih sadržaja i centra Malinske!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 11594

DUX Nekretnine d.o.o.
Mob: +385 91 610 09 90
Tel: 051/518-174
E-mail: info@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Infrastruktura
struja, voda
Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list