Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-261657
Crozilla ID:
002-567-889
Vrsta oglasa:
Poljoprivredna zemljišta
Cijena:
26.999 €
Cijena/m2:
22 €

Opis nekretnine

Otok Krk, okolica Malinska - Poljoprivredna parcela sa potencijalom za suhu marinu i reklame za cjelogodišnji najam uz glavnu državnu cestu, 1km od mora i 50m od struje!

Na istočnoj strani otoka Krka smještena je općina Dobrinj s istoimenim središtem. Dobrinj se nalazi ne brežuljku visokom oko 200 metara i jedan je od srednjovjekovnih kaštela koji su u prošlosti bili središta pismenosti.
Dobrinjština je stoljećima bila izrazito poljoprivredni kraj. Bilo je zastupljeno i stočarstvo te maslinarstvo kao i iskorištavanje šumskog bogatstva. Mjesto je poznato i po živopisnoj narodnoj nošnji, folklornim manifestacijama, školi sopela ( krčki puhački instrument ) te tradicionalnoj domaćoj kuhinji. U ovom otočnom središtu prevladavaju autohtone kamene kuće i uske kamene ulice koje odišu prošlim vremenima.
Nedaleko Dobrinja nalazi se špilja Biserujka koja oduševljava svojom ljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika. To je jedina špilja na otoku, od njih više od 50, uređena za prijam posjetitelja. Prema legendi, špilja je ime Biserujka (biser) dobila prema blagu koje je u njoj pronađeno, a pripadalo je lokalnim gusarima.

Prodaje se prekrasna, još neočišćena livada, kao poljoprivredno zemljište na otoku Krku u okolici Malinske, udaljeno 1km od mora. Zemljište ima pristupni put sa glavne državne ceste makadamom širine 2,5m. Zemljište je dimenzija 42x30 te je udaljeno od infrastruktura vode 200m. Struja prolazi 50m od parcele.
U slučaju ne spajanja na infrastrukturu, voda se dobiva iz kišnice (veći dio Općine Dobrinj je do 2015 godine tako dobivao vodu ), a struja se može lako dobiti iz danas dostupnih i prihvatljivim cijenom, sunčanih kolektora. Vikend mobilna kućica se može postaviti, te se ova parcela može uživati za nasade maslinika, voćnjaka zbog velikog broja sunčanih dana i blizine mora. Vlasnički papiri potpuno čisti kao i prilaz parceli. S obzirom na blizinu prolaza velikog broj vozila u danu, nudi se opcija cjelogodišnjeg najma za reklame koji je jako isplativ, kao i suha marina. Moguće je otkupiti još jednu parcelu pored.
1km od mora omogućava uživanje u ovoj nekretnini u bilo kojem djelu godine i brz povrat investicije, a blizu svih potrebnih sadržaja i centra Malinske!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 11598

DUX Nekretnine d.o.o.
Mob: +385 91 610 09 90
Tel: 051/518-174
E-mail: info@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Infrastruktura
struja, voda
Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list