Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-XML-4239-247325
Crozilla ID:
002-544-041
Vrsta oglasa:
Kuće najam
Cijena:
6.500 €
Cijena/m2:
5,42 €
Stambena površina:
Sobe:
7
Zemljište:
930 m2
Broj kupaonica:
5
Broj spavaćih soba:
5
Godina izgradnje:
2004

Opis nekretnine

LOKACIJA: Ova predivna vila nalazi se na Šestinama u mirnoj rezidencijalnoj ulici, s najljepšim pogledom. Od Šestinske crkve udaljeno 500m, a od rotora Patovčak / Gornje Prekrižje 700m. Autobusnom linijom povezano s Britanskim trgom i Mihaljevcem. U blizini se nalazi trgovina, ljekarna, osnovna škola i vrtić.

OPIS: Vila je s ulične strane predivno ukopljena u ambijent, potpuno orjentirana prema otvorenom pogledu na grad i zelene brežuljke. Uz duplu garažu koja je povezana s kućom nalazi se ulazna i najviša etaža na kojoj su smješteni veliki dnevni boravak s kaminom i izlazom na veliku terasu, povezani s blagavonom i kuhinjom. Tu je još pomoćna kuhinja, ostava, garderoba i toalet. Na -1 etaži nalaze se 4 spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom, od kojih master soba ima i svoju garderobu, te poseban gostinjski stan s kupaonicom i čajnom kuhinjom. Na istoj etaži nalazi se i prostorija za pranje i sušenje rublja, ostava i sef. Na -2 etaži nalazi se unutarnji bazen sa protustrujnim plivanjem i slapom za masažu, sauna, tuš, prostorija za vježbanje, garderoba sa WC-m, sve sa podnim grijanjem. Cijela etaža je okružena terasom. U razini vrta nalazi se velika prostorija od 100m2.

Cijenjeni potencijalni najmoprimci, zakupnici i kupci, Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu + PDV-e.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Vaše Angelus nekretnine d.o.o.

ID KOD AGENCIJE: 3432

Anastazija Darijević
Direktor
Mob: +385 91 482 6401
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: anastazija@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Dodatne informacije

Izvor grijanja
plin, struja
Oprema
bazen, kamin, podrum, protuprovalna vrata