Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
EliteNekretnine-31579-1
Crozilla ID:
002-538-652
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
400.000 €
Cijena/m2:
3,72 €

Opis nekretnine

BERAM, POLJOPRIVREDNI TERENI S GRAĐEVINSKIM PARCELAMA!!
Beram je jedno od naselja s najdužim kontinuitetom naseljenosti u Istri. Istraživanja pretpovijesne nekropole na južnim obroncima Berma pokazala su sa sigurnošću da je ovdje postojalo naselje još u željeznom dobu. Stožasti brežuljak ponad plodne doline bio je idealno mjesto za naselje gradinskog tipa, okruženo jednostavnim grubim zidom koji je slijedio konfiguraciju terena. Na ruševinama tih zidina dozidavala su se kasnije rimska utvrđenja i srednjovjekovni kašteli.
Na njenoj općini prodaju se poljoprivredna zemljišta većinom u oranicama, nešto u šumama, kao pojedinačne cjeline na relacijskoj duljini od cca 5 km.
Od ukupno 57 parcela, dvije su odvojene kao građevinskeJedna cjelina od 2 čestice ukupne su veličine od 624 m2 s objektom ( štalom ) od 40 m2 tlocrtne veličine i ona se nalazi unutar građevinske uređene zone u naselju Vela Traba.
Na samo 30ak m udaljenosti od građevinske parcele nalazi se građevinska neuređena parcela od 460 m2 kojoj se treba urediti pristupni put.
Povezano s cca 1200 m2 terena nalazi se ovdje još ucrtani objekt od 35m2 i na 15m udaljenosti objekt tlocrtne veličine 45 m2, bez infrastrukture u blizini.
Sve parcele se prodaju isključivo kao cjelina za navedenu cijenu!
Vlasništvo uredno.
 
 
 
 
 
Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:
- o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
- o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.
Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti.
  

TIP NEKRETNINE: Zemljište - ostalo