Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-242569
Crozilla ID:
002-519-792
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
4.500.000 €
Cijena/m2:
2.473 €
Površina:
1820 m2
Sobe:
45
Broj kupaonica:
41

Opis nekretnine

OTOK KRK - Hotel prvi red do mora!!!
Opremljen hotel smješten na vrhunskoj lokaciji uz samo more, u hladovini borove šume s pogledom na more. Lokacija je to koja jamči nezaboravan odmor. Ova lijepa građevina ukupne je površine 1820 m2, smještena na 4 etaže, sa 34 sobe, 4 apartmana, 7 soba za osoblje i 41 kupaonicom. Na prvoj etaži hotela nalazi se bazen s pogledom na more, površine 16 m2 sa sunčalištem, idealno mjesto za mir i opuštanje. U sklopu hotela nalazi se restoran u kojem se svakodnevno može uživati u delicijama internacionalne i krčke tradicionalne kuhinje sa 40 unutarnjih i 80 vanjskih sjedećih mjesta. Hotel je potpuno obnovljen 2015. godine, svaka soba ima vlastitu kupaonicu, klimatizaciju, kabelsku, tv i telefon, a većina soba ima prekrasan pogled na more i borovu šumu. Hotel ima 15 parkirnih mjesta, lift, te solarno grijanje vode. Okružuje ga 1290 m2 lijepo uređene okućnice.

GRAD KRK danas je administrativno, političko, gospodarsko i vjersko središte otoka Krka koje očarava reprezentativnom srednjovjekovnom baštinom. Nastala je tijekom venecijanske dominacije na ovim prostorima. U ovom su se razdoblju naročito istaknuli krčki knezovi Frankopani koji su se vještim političkim koketiranjem s Venecijom uspjeli nekoliko stoljeća zadržati u Krku.
Danas Krk poznajemo kao turističko mjesto iznimnog kulturno-umjetničkog naslijeđa, u kojem drevni Splendidisima Civitas Curitarum (presjajni grad Krčana) živi u skladu s užurbanim karakterom modernoga doba.
Idealan zemljopisni položaj prednost je koju je otok Krk znao vrlo dobro turistički vrednovati. Govorimo o blizini kopna kojoj je prije dvadesetak godina nadodan i most povezavši Krk s kopnom, učinivši ga tako još dostupnijim. Dobra prometna povezanost učinila je otok Krk omiljenim izletničkim odredištem, no i obrnuto: s otoka se mogu učiniti sadržajni jednodnevni izleti. Primjerice, izlet u nacionalne parkove Plitvička jezera i Sjeverni Velebit. Pravi će istraživači svakako poželjeti upoznati Rijeku – središte primorsko goranske županije, a boravak u Rijeci će povezati nezaobilaznim posjetom Opatiji – turističkom „biseru Jadrana“. Vrlo će zanimljiv biti jednodnevni izlet u Istru, gdje više preporučujemo boravak u njenom središnjem dijelu nego na obali! Konačno, otok Krk je trajektnom linijom povezan s trima otocima: Rabom, Cresom, Lošinjem koji također mogu postati odredišta Vaših jednodnevnih izleta.
Sa Zlatnog otoka nikako se nemojte vratiti prije nego se uvjerite u adute koji su mu priskrbili taj laskavi naziv još iz doba rimskoga carstva. Uživajte u raskošnom okusu kvarnerske ribe i nadaleko čuvenih kvarnerskih škampi. Za otočnu janjetinu reći ćemo vam da je bila posluživana na dvoru rimskih careve, vjerujemo da je to dovoljna preporuka.
More na otoku Krku je izuzetno čisto! Najbolje će ovu tvrdnju potkrijepiti šest plavih zastava koje iz godine u godinu zaslužuju gradske plaže zadovoljivši visoke kriterije kakvoće mora, a zatim i ponude: sanitarne, ugostiteljske, sportske, rekreativne, uz obaveznu napomenu da plaže imaju prilaz moru uređen za invalide. U gradu je, na području Dražice, uređena plaža za pse, izdvojeni prostor za kupanje pasa koji vape osvježenje tijekom ljetnih vrućina.
Čistoću mora na plažama, pored ostalog, zahvaljujemo činjenici da su plaže šljunčane ili pak stjenovite s uređenim sunčalištima. Postanete li željni istraživanja i intimnosti, a pritom znate upravljati plovilom u gradskoj luci potražite gdje su vezane barke za iznajmljivanje. Obala otoka u neposrednoj blizini grada prava je riznica skrovitih, intimnih šljunčanih uvala koje barem na jedan dan mogu postati samo Vašom privatnom plažom.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 10661

Igor Popović
Agent s licencom
Mob: +385 91 500 8728
Tel: +385 51 518 174
E-mail: igor@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr