Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Sky-100-1
Crozilla ID:
002-507-553
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
950.000 €
Cijena/m2:
1.746 €
Sobe:
7
Zemljište:
1174 m2
Godina izgradnje:
2020

Opis nekretnine

Agencija Sky Nekretnine predstavlja luksuznu vilu, smještenu tik uz rijeku Kupu u mjestu Kamanje, udaljenu 5 minuta vožnje od Ozlja. 
 
Ova obiteljska vila izgrađena je 2020. godine, u visokoj je roh-bau izvedbi, a nalazi se na parceli površine 1174m2. Istoj parceli pripada i zemljište ispred vile koje se proteže do rijeke Kupe, u površini od 430m2. 
 
Stambena neto površina objekta je 544m2, a čine ju tri etaže - suteren, prizemlje i visoko potkrovlje. 
 
PODRUMSKO-SUTERENSKI DIO
 
Podrumsko-suterenski dio čine studio apartman s posebnim ulazom te kamin salon s otvorenim kaminom, vinskim podrumom te prostorijom za gym. Zasebni dio suterena predviđen je za skladištenje vrtnog namještaja, pribora za dvorište, bicikle i ostale potrepštine. 
 
PRIZEMLJE
 
Centralni dio vile čini prizemlje koje se sastoji od dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na dvije terase s prekrasnim pogledom na rijeku Kupu, blagovaone, kuhinje, velike spavaće sobe s izlazom na terasu, kupaone s opcijom ugradnje jacuzzija ili manje saune, toaleta i spremišta.
 
VISOKO POTKROVLJE
 
Visoko potkrovlje je predviđeno za tri spavaće sobe, s dvije odvojene kupaone i dva velika dnevna boravka. 
 
Vila je udaljena samo sat vremena vožnje od Zagreba, Rijeke i Opatije. Samo 18 km od vile udaljena je autocesta koja je poveznica za smjer mora i Zagreba. 
 
____________________
 
Vila je zidana opekom, Porotherm blokovima debljine 30cm i s pregradnim zidovima od 20cm. Krov je napravljen od austrijskog crijepa Biber, duplo pokrivan, s hidro i toplinskom izolacijom od kamene vune, debljine 20cm. Svi limarski radovi na krovu napravljeni su od bakrenog lima. Dimnjaci su izgrađeni od Schiedel elemenata i fasadne cigle, a odvodnja oborinske vode je kompletno spojena na mrežu.
 
Vanjska stolarija je drvo-aluminijska (hrast), s troslojnim staklom i argonom. Objekt ima sveukupno šest specijalnih termo aluminij-hrast ulaznih vrata sa specijalnim bravama. 
 
Kameni dio fasade napravljen je od kamena iz Trebinja, koji se često koristi za restauraciju objekata u Dubrovniku. 
 
Izvedena je instalacija struje sa svim rasvjetnim tijelima, a kroz cijeli objekt proveden je video nadzor s osam kamera te protupožarni i alarmni sistemom. 
 
Grijanje je centralno i automatski odvojeno po etažama, peć je gorivo/pelet s mogućnošću grijanja vode na pelet, struju i solarno. 
 
Vanjski parking zaštićen je metalnom ogradom i automatskim dvorišnim vratima, a namijenjen je za tri vozila, dok je unutarnji parking površine 90m2. 
 
____________________
 
Kupac za navedenu nekretninu plaća minimalnu agencijsku proviziju u iznosu 1% od kupoprodajne cijene + PDV. Za tu naknadu agencija odrađuje upis vlasništva i prebacivanje režija na kupca te svu dokumentaciju potrebnu za realizaciju kupoprodaje.
 
Za dodatne informacije i razgledavanje slobodno nas kontaktirajte PON-PET: 09:00-18:00, SUB: 09:00-12:00.
 
____________________
Sky Nekretnine present a luxurious villa, situated right next to the river Kupa in Kamanje, a 5-minute drive from Ozalj.
 
The villa was built in 2020, it is currently in high ROH-bau state and is situated on a plot the size of 1174m2. The land located in front of the villa, which extends to the river Kupa also belongs to the same plot and it is 430m2 big.
 
The net living area of the villa is 544m2, and it consists of three floors - basement, ground floor and high attic.
 
THE BASEMENT 
 
The basement consists of a studio apartment with a separate entrance and a fireplace lounge with an open fireplace, a wine cellar and a gym. Another part of the basement with a separate entry is intended to use as storage for garden furniture, yard accessories, bicycles and other necessities.
 
GROUND FLOORThe central part of the villa is the ground floor which consists of a living room with access to two terraces with beautiful views of the river Kupa, dining room, kitchen, large bedroom with terrace, bathroom with the option of installing a jacuzzi or a smaller sauna, toilet and storage.
 
HIGH ATT

Dodatne informacije

Tip kuće
villa
Sky nekretnine d.o.o.