Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Crozilla ID:
002-483-664
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
830.000 €
Cijena/m2:
2.345 €
Sobe:
8
Zemljište:
9123 m2
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
4
Ukupno katova:
2
Godina izgradnje:
2006

Opis nekretnine

Prodaje se slobodnostojeća kuća u Zagrebu, naselje Mala Mlaka, neto građevinske površine 354,34 m2, a koja je smještena na parceli ukupne površine 9.123 m2. Parcela je gotovo pravilnog pravokutnog oblika, u dijelu koji dolazi u kontakt s cestom parcela je široka 30 m.

Kuća je izgrađena 2006. godine kao niskoenergetski objekt, suvremenog arhitektonskog oblikovanja. Toplinska izolacija postignuta je sa 20 cm debelom kamenom vunom, te vanjskom stolarijom proizvođača Internorm (troslojna stakla, profili izrađeni u kombinaciji drvo-aluminij).
Zrak u kući kontinurirano se održava svježim preko rekuperatora i razvedene installacije ventilacije. Sve to omogućava minimalnu potrošnju plina kroz zimske mjesece.

Pored redovnih instalacija (struja / voda) kuća je opremljena, s priključcima u gotovo svim prostorijama, instalacijom telefona, interneta i antene. U funkciji je protuprovalni sustav. Antenski sustav sastoji se od satelitske antene, kao i antena za prihvat TV i radio signala.

Kuća ima sve priključke - struja, plin, voda, kanalizacija, telefon

Pristup do garaže, kao i oluci po potrebi se mogu grijati u zimskim mjesecima.

U kući se nalaze slijedeće prostorije: tri spavaće sobe, tri kupaonice, soba sa saunom i popratnim sadržajem, garderoba, prostor gospodarstva (smješteni strojevi za održavanje rublja, te kondenzacijski bojler za grijanje i pripremu tople vode), mali boravak s kaminom na drva, gostinjska soba (koja se koristi kao teretana), radna sobea veliki dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, podrum, garaža, mala natkrivena terasa i velika terasa s roštiljom.

U prostranoj garaži nalaze se dva parkirna mjesta, ali i dostatan prostor za spremanje vrtnog alata, kosilica… Pored garaže moguće je organizirati parkiranje i dodatnih vozila.

Kuća, kao i svi uređaji uredno se održavaju.

Oprema

Kuća je opremljena kvalitetnom opremom i to:
Internorm vanjska stolarija, Horman segmentna garažna vrata i motor kojim se otvaraju vrata u dvorište, protuprovalni sustav, grijači pristupa od pločnika do garaže, grijači oluka, satelitska antena i tv i radijska antena, antenski priključci u svim prostorijama, radijatori Lipovica solar, podgrijavanje podova prekrivenih s keramičkim pločicama (osim podruma i radnih prostorija), geberit ugradbeni vodo kotilići, Hansgrohe slavine, Junkers kondenzacijski bojler, rekuperator i instalacija ventilacije u gotovo svim prostorijama, pod je ili klasični hrastov parket ili keramičke/porculanske pločice, sauna

Lokacija nekretnine

U ulici u kojoj se nalazi kuća, promet je rijedak, no i pored toga prolaze dvije autobusne linije (jedna završava na Savskom mostu, a druga na Glavnom kolodvoru). Na udaljenosti od cca 200 m nalazi se autobusna stanica, djećji vrtić, trgovina, knjižnica. Osnovna škola je udaljena cca 1,5 km. Do trgovačkih centara Arena, Avenua Mall, Super nova potrebno je autom između 7 i 15 minuta. Lokacija je cestovno odlično povezana s ostatkom grada i okolicom (mreža brojnih lokalnih cesta, brza cesta Zagreb - Velika Gorica, obilaznica).

Dodatne informacije

Tip kuće
samostojeća
Izvor grijanja
plin
Faza izgradnje
dovršeno
Kvaliteta opreme
prosječno
Dokumentacija/dozvole
lokacijska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list, uporabna dozvola
Oprema
okućnica/vrt, podno grijanje, kuhinja, terasa, podrum, alarm
Gradnja
novogradnja
Garaža/parking
garaža, parkirališno mjesto
Infrastruktura
potpuna
Vrsta grijanja
etažno grijanje
Namještaj
namješteno
Stanje nekretnine
uredno
Privatni oglašivač