Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Crozilla ID:
002-472-553
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
na upit
Cijena/m2:
Sobe:
3
Zemljište:
400 m2
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
3
Ukupno katova:
2
Godina izgradnje:
2009

Energetski certifikat: E

Opis nekretnine

Kuća prvi red do mora (20 m od mora) površine 100 m2, vlasnički papiri 1/1 i sva potrebna dokumentacija su ishodovani nalazi se na otoku Drvenik Veliki, kod Trogira

Kuća s uređenom okućnicom je smještena 20 m do mora u Drveniku Velikom, u blizini Trogira. Nalazi se izvan naselja u maloj uvali, a do mora ima mul s „privatnom“ plažom. Također postoji vlastiti mul ispred s vezom za brodicu.

Oprema

Kuća se sastoji od 2 apartmana opremljena namještajem svaki sa svojim ulazim koja su povezana unutrašnjim stepenicama , ali se mogu odvojiti zatvaranjem ugrađenim pregradnim vratima.
Prvi apratman od 50 m2 je u prizemlju u kojem je 1 spavaća soba, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, ostava, 1 kupaonica s perilicom rublja. Prizemlje ima svoju prostranu natkrivenu terasu površine 23m2 s pogledom na more.
Na katu se nalazi drugi apartman od 50 m2 s odvojenim ulazom iza kuće i ima 2 spavaće sobe
( 1 soba ima izlaz na veliku terasu), kuhinja s dnevnim boravkom s izlazom na veliku terasu i kupaonica. Kat ima nenatkrivenu terasu oko 21 m2 s pogledom na more.

Ispod terase prizemlja je konoba oko 9 m2 s vanjskim ulazom s dvorišta , a kuća i okućnica se nalazi na površini od 400 m2 .
Ispred konobe u dvorištu se nalazi ljetna kuhinja s pečenjarom (kaminom). U vrtu iza i ispred kuće su posađene masline, limuni, naranča, šipci, ukrasni grmovi i cvijeće. Također su ugrađene 2 cisterne za vodu, kapaciteta svaka po cca 3,00 vagona.

Vanjska vrata za ulaz u prizemlje i vanjska vrata za ulaz na kat, kao i svi prozori su od aluminijskih plastificiranih profila koji sadrže termo zaštitu i postavljeni su 2015 godine i dobiven je certifikat E.

Grijanje i hlađenje je moguće pomoću dva klima uređaja koji se nalaze u svakom stanu po jedan klima uređaj.
Parkirati se može iznad kuće, udaljeno je nešto oko 60 m.

Lokacija nekretnine

Drvenik Veliki je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, a samo 8 nautičkih milja udaljen od Trogira. Mirni otok gdje je obala razvedena, a sastoji se od brojnih uvala s pješčanim i šljunčanim plažama. Nekoliko restorana, pekarna i trgovina se također nalaze u blizini.

Ostalo

Tri puta dnevno postoji trajektna veza s Trogirom. Vožnja traje 50 minuta. Dodatna prednost lokacije je blizina dobro povezanog aerodroma u Splitu, do kojeg od trajektne luke ima svega 15 minuta vožnje.
Najbliže kopno udaljeno je 2,5 n/m do mjesta Vinišće koje ima marinu i asfaltiranu cestu do Jadranske magistrale.

Dodatne informacije

Stanje nekretnine
uredno
Namještaj
namješteno
Kvaliteta opreme
prosječno
Oprema
okućnica/vrt, klima uređaj, kuhinja, terasa, podrum
Izvor grijanja
struja
Faza izgradnje
dovršeno
Dokumentacija/dozvole
lokacijska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list, uporabna dozvola
Infrastruktura
potpuna
Tip kuće
samostojeća