Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
cpsnekretnine-3686
Crozilla ID:
002-451-492
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
430.000 €
Cijena/m2:
5.309 €
Stambena površina:
81 m2
Sobe:
2
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
2

Opis nekretnine

U starom dijelu grada, na vrlo lijepoj lokaciji, u centra grada u blizini  Splitske rive i Dioklecijanove palače, smješten je apartman na drugom, odnosno zadnjem katu stare kuće, izgrađene oko 1600-te godine.

Apartman površine 81,79 m2 se sastoji od kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice i male ostave.

Postoji mogućnost da se od apartmana naprave 3 jedinice, kao 3 studio apartmana.

Apartman je već godinama u funkciji iznajmljivanja u turističke svrhe, i to sa odličnom zaradom.

Iznad se nalazi krovna terasa od 105 m2, koja je rijetkost u starom dijelu grada, te je nedavno renovirana.  Postavljena je nova hidroizolacija, pločice, komin, oluk i ograda. Ima mogućnost postavljanja jacuzzia, ili bazena s obzirom na iznimnu veličinu terase.

Također postoji mogućnost i kupnje stana na 1. katu, koji je u vlasništvu drugog vlasnika, iste površine kao i ovaj, 81,79 m2.

Ovaj apartman je već podijeljen na 3 cijeline, odnosno 2 studio apartmana i jednog apartmana, s ukupno 2 sobe i 3 kupaonice, te mu je potrebna kompletna renovacija.

Priključak vode je zajednički za oba kata, a struja je odvojena. 

Ukoliko bi se odlučili na kupnju oba kata kuće te ih pretvorili u 6 manjih jedinica, možete i razmišljati o otvaranju malog hotela, što bi bila odlična investicija, s obzirom na samu lokaciju ove rijetke nekretnine u centru Splita.

U tom slučaju cijena za oba kata iznosi 1.100.000 EUR.