Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Metropola-3104-1
Crozilla ID:
002-442-326
Vrsta oglasa:
Skladišta / Proizvodnja
Cijena:
1.212.750 €
Cijena/m2:
1.750 €
Površina:
693 m2
Sobe:
12
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

Fantastičan, novouređen uredski prostor od 693 m2 s vlastitim ulazom u poslovnom kompleksu u Cvjetnom naselju, s direktnim pristupom na Savsku cestu i Slavonsku aveniju, koja povezuje istočni i zapadni dio grada.
Prostor se proteže u 2 etaže: prizemlje i 1.kat.
Lokaciju uredskih prostora karakterizira odlična povezanost i pristupačnost za vozila i pješake putem cestovnih mreža i sustava javnog prijevoza koji se nalaze u neposrednoj blizini kompleksa.
Prostor se sastoji od ulaznog prostora (lobbyja), 11 uredskih prostorija, čajne kuhinje i sanitarnog čvora (4 wc-a).
Moguća i drugačija izvedba prostorija.
Uz prostor su osigurana i parkirna mjesta u neposrednoj blizini kompleksa.
U završnoj fazi je izrada etažnog elaborata, pa će se vlasništvo svake poslovne cjeline moći prenijeti na novog vlasnika.
Interijer poslovnog prostora kompletno je obnovljen i uređen, ugrađena je nova vanjska alu stolarija, nova unutarnja vrata, tapisoni, kompletno su promijenjene instalacije i svaka cjelina ima odvojena brojila za vodu i struju, čime je osigurana potpuna neovisnost i autonomija poslovnih prostora. Grijanje i hlađenje prostora izvedeno je pomoću dizalica topline s unutarnjim jedinicama u svakoj prostoriji.
Uredske jedinice su odijeljene knauf pregradama. U uredima je provedena instalacija optičkih kablova i komunikacije, a sanitarni čvorovi izvedeni su oblogom keramičkih pločica na zidovima i podovima s novim ugrađenim sanitarnim uređajim (wc školjke, umivaonici).
Orijentacija prostora: jug-sjever.
Rijetka nekretnina na tržištu - preporuka agencije!
Agencijska provizija: 2% + PDV.
  

TIP NEKRETNINE: Poslovna zgrada
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV